Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kvetka Horváthová vymenila pred Teleránom vizážistku: FOTO Preboha, vyzerá ako Brežnev!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová (Zdroj: Instagram KH)

BRATISLAVA - Fanúšikovia markizáckeho Telerána sa v utorok nestíhali diviť tomu, čo vidia. Na Instagrame populárnej rannej šou sa totiž objavila moderátorka Kvetka Horváthová (44) a ani zďaleka nevyzerala tak, ako zvyčajne. Preboha, to čo jej dorobili?!

Kvetka Horváthová je v štúdiu Telerána vždy usmievavá, v dobrej nálade a takisto aj pekne nahodená a dokonale upravená. Na jej mejkape a vlasoch by ste nenašli ani najmenšiu chybičku. A nečudo, veď o markizácke tváre sa stará tím zručných profesionálov. Lenže tentokrát sa zverila do rúk niekoho iného. 

Galéria: Kveta Horváthová

Vizáž temperamentnej moderátorky upravil jej kolega Tomáš Juríček. Na prvom videu, ktoré Teleráno zverejnilo na svojom Instagrame, bola Kvetka otočená chrbtom a Tomáš jej čosi robil na tvári. Už vtedy bolo jasné, že pôjde o nejakú srandu. To, čo z toho vzniklo, však asi nikto nečakal. 

Tomáš Juríček sa zahral na vizážistu.
Zobraziť galériu (4)
Tomáš Juríček sa zahral na vizážistu.  (Zdroj: Instagram T.J.)

A dopadlo to takto
Zobraziť galériu (4)
A dopadlo to takto  (Zdroj: Instagram T.J.)

Keď sa Kvetka otočila, mala zmaľované obočie a hrúbku takú, že by sa zaň nehanbil ani Brežnev. Takto "dokatovaný" vzhľad moderátorky však nebol žiadnou náhodou. Žartík vznikol kvôli téme zajtrajšieho Telerána. „Zajtra vás naučíme aj robiť pekné obočie,” vysvetlila Horváthová, ktorá zrejme takéto čudo na tvári ešte nemala. 

Viac o téme: TeleránoKvetka Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu