Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dara Rolins výletom do Tatier vytočila Slovákov: Naložila jej aj mama Silvie Kucherenko… Je to výsmech!

Dara Rolins si vyslúžila vlnu kritiky za svoj pobyt v Tatrách. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins si vyslúžila vlnu kritiky za svoj pobyt v Tatrách. (Zdroj: Instagram D.R.)

VYSOKÉ TATRY - Včera sme na Topkách informovali o vlne kritiky, ktorá sa zvalila na Daru Rolins (48). Speváčka Slovákov vytočila svojím nedávnym pobytom vo Vysokých Tatrách. Pýtajú sa, či pre celebrity pravidlá a lockdown neplatia. A hoci to blondínka vysvetlila tým, že bola v horách pracovne, jej sledovatelia to nebrali ako poľahčujúcu okolnosť. Poriadnu nálož si vyslúžila dokonca aj od mamy Silvie Kucherenko (38)!

V uplynulých dňoch sa Dara Rolins na Instagrame podelila o zábery z Vysokých Tatier. „Vyrazila som si do rozprávky, nadýchnuť sa tatranského vzduchu. Prekrásny deň, keď je vám tak obyčajne dobre,“ napísala k fotkám zo zasnežených hôr speváčka. Na záberoch zároveň vidno, že si v spoločnosti kamarátov užíva napríklad bežkovanie. 

Galéria: Dara Rolins

No a práve za to si od Slovákov vyslúžila poriadnu vlnu kritiky. Rozzúrení sledovatelia sa pýtali, či pre celebrity pravidlá neplatia. Už niekoľko týždňov totiž na Slovensku platí celoplošný lockdown - to znamená, že je zamedzený voľný pohyb ľudí. Vyjsť si do prírody je povolené, no aj to len v rámci svojho okresu. Prejsť do iného okresu je zakázané. 


Dara Rolins odignorovala lockdown: Slováci zúria... Pre celebritu pravidlá neplatia?!


Dokonca sa za porušenie pravidiel rozdávajú vysoké pokuty... V prípade, že sa na vás nevzťahuje niektorá z výnimiek. No a práve tak sa mala do Tatier dostať aj Dara. Vysvetlila to v ďalšom príspevku na svojom profile. Vraj bola v horách kvôli foteniu nových záberov do jej pripravovaného diára. A na bežky si vybehla vo voľnom čase. 

„To, že som si včera vo voľnom čase vyrazila do lesa, rozpútalo nenávistnú debatu o mojej drzosti vyraziť z CZ na SK, keď vy nemôžete navštíviť vo vedľajšej obci ani svoju 70-ročnú mamu,“ vysvetlila dôvod, prečo bola v Tatrách bežkovať. Pre niektorých však ani toto nie je ospravedlnenie. Do speváčky sa pod príspevkom pustila aj mama Silvie Kucherenko, Monika Horváthová.

Táto fotka Dary Rolins vytočila Slovákov.
Zobraziť galériu (6)
Táto fotka Dary Rolins vytočila Slovákov.  (Zdroj: Instagram D.R.)

„No tie pravidlá platia fakt pre nás, pár inteligentných ľudí, ktorí neberú na ľahkú váhu opatrenia v rámci tak ťažkého stavu na celom svete a u nás samozrejme. Ani mne sa nechce sedieť doma, úplne si to uvedomujem a mám na dovolenky, ale rešpektujem pravidlá, ktoré by nám mali zlepšiť a odohnať tú Coronu, ale čo keď mnohí to nedodržujú, pretŕčajú sa, ignorujú a cestujú po celom svete. Je to výsmech nám, čo to dodržujeme, že ani na ulicu nejdem bez rúška, zdržujem sa doma, len do práce, obchod, nutné veci a dcéru a vnúčatá som nevidela rok. Ako je to možné, že sa môže cestovať cez pol sveta? Nie je to hrdinstvo, je to najvyšší stupeň privitivizmu a egoizmu, vysmievania sa nám, ktorí to všetko dodržujeme! Všetko dobré a smejte sa nám ďalej, primitívci!“ napísala pani Monika, ktorú konanie Dary Rolins a ďalších celebrít, ktoré si v aktuálnej situácii dopriali dovolenku v zahraničí, zjavne rozčúlilo. 

Mama Silvie Kucherenko, Monika, sa pod fotkou Dary Rolins tiež vyjadrila.
Zobraziť galériu (6)
Mama Silvie Kucherenko, Monika, sa pod fotkou Dary Rolins tiež vyjadrila.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu