Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna Slovenka vystrašila fanúšikov: FOTO Skončila na nemocničnom lôžku… Čo sa stalo?!

Misska Lenka Tekeljaková je hospitalizovaná v nemocnici. Zobraziť galériu (13)
Misska Lenka Tekeljaková je hospitalizovaná v nemocnici. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Náhla hospitalizácia! Lenka Tekeljaková (27) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka súťaži krásy Miss Slovensko. V roku 2016 vyhrala titul II. vicemiss. Krásna plavovláska patrí však k obľúbeným aj na sociálnej sieti Instagram. No a práve tam svojich fanúšikov vystrašila, keď tam zavesila záber z nemocnice. Čo sa stalo?!

Lenka Tekeljaková je modelkou a II. vicemiss Slovensko 2016. Smelo ju však môžeme zaradiť aj k slovenským influencerkám. S jej viac ako 36-tisíc sledovateľmi na Instagrame je tento titul určite na mieste. No a práve týchto sledovateľov sympatická plavovláska v uplynulých dňoch vystrašila. 

Na svoj príbeh totiž zavesila fotku z nemocničného lôžka. „Now, getting my body reset,“ napísala po anglicky, čo v preklade znamená zresetovanie tela. Označila aj pondelkový dátum a nemocnicu v Liptovskom Mikuláši. Missku sme v tejto súvislosti oslovili, nech nám prezradí, čo sa stalo. Konkretizovať svoje problémy však nechcela.

„Nejde o nič závažné, čo by stálo za pozornosť, myslím, že o pár dní budem v poriadku. Každopádne, nechcem o tomto podrobnejšie informovať verejnosť, zdá sa mi to zbytočné a nevhodné v čase, keď sa ľudia trápia s oveľa vážnejšími zdravotnými problémami aj inými v súvislosti s pandémiou,“ povedala nám Tekeljaková. Prajeme teda skoré uzdravenie!

Lenka Tekelajková zverejnila na Instagrame fotku z nemocnice.
Zobraziť galériu (13)
Lenka Tekelajková zverejnila na Instagrame fotku z nemocnice.  (Zdroj: Instagram L.T.)

Viac o téme: Miss SlovenskoLenka Tekeljaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu