Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dvojičky Twiins šokovali: Majú staršieho brata... Ukázali ho až TERAZ!

Twiinsky majú staršieho brata! Zobraziť galériu (4)
Twiinsky majú staršieho brata! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové (34) sa v česko-slovenskom šoubiznise pohybujú už od detstva. Za ten čas sa na verejnosti už niekoľkokrát objavili zábery ich rodičov - maminy Veroniky a otca Daniela. Tých dievčatá ukázali už mnohokrát, či už na fotkách alebo videách. Lenže len málokto vedel o tom, že sestry majú aj staršieho brata!

Speváčky sa aktuálne postarali o slušný šok. Na svojom Instagrame dali fanúšikom možnosť "zahrať" sa s nimi na pravdu alebo lož. Pointa je jednoduchá - priaznivci im na sociálnu sieť posielali otázky a ony komentovali, či ide o klebety alebo pravdivé tvrdenia. No a na profile Veroniky sa objavila otázka, ktorá mnohých prekvapil. A síce, či je pravda, že majú staršieho brata. 

Galéria: Twiins - Daniela a Veronika Nízlové

Ešte väčší šok pre mnohých nastal v momente, keď si prečítali odpoveď. Vebi totiž uviedla, že to tak skutočne je. „Áno, máme,” napísala speváčka, označila istého Mira a dopísala, že im chýba. Po kliknutí na jeho meno síce vyskočí profil muža menom Miroslav Ba*******ch, no keďže jeho účet je súkromný, vidno iba malý náhľad profilovej fotky. 

Veronika Prezradila, že s Danielou majú nevlastného brata.
Zobraziť galériu (4)
Veronika Prezradila, že s Danielou majú nevlastného brata.  (Zdroj: Instagram )

Keďže fanúšikovia boli týmto zistením prekvapení, nasledovali ďalšie zvedavé otázky. Či je brat nevlastný a prečo má iné priezvisko. „Áno, nevlastný. Ako deti sme mali rovnaké priezviská, no Mirkova maminka sa rozhodla zmeniť mu priezvisko, aby ho mali celá rodina rovnaké,” vysvetlila Veronika. 

Takto vyzerá starší brat dvojičiek Nízlových
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá starší brat dvojičiek Nízlových  (Zdroj: Instagram )

Brat sa vraj na ich otca mimoriadne podobá. „Máme rovnakého ocka, Mirko je jeho absolútna kópia,” prezradila ešte k tejto téme. A veru, otec a syn sa naozaj neskutočne podobajú. My sme totiž napokon jeho účet našli aj na Facebooku, no keďže si podľa všetkého svoje súkromie chráni a nemá záujem byť medializovaný, detailnejšie fotografie zverejňovať nebudeme. 

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu