Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca minulosť slovenskej speváčky: Pre ľudí bola nočnou morou… Vymáhala od nich dlhy!

Speváčka Ronie mala pred speváckou kariérou veľmi nevšednú prácu. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Ronie mala pred speváckou kariérou veľmi nevšednú prácu. (Zdroj: Instagram Ronie)

BRATISLAVA - Speváčka Veronika Adamičková (25) alias Ronie je známa svojím zamatovým hlasom a obrovským talentom. Ešte predtým, ako ju hudba začala živiť, však priznala, že mala pomerne prekvapivú prácu. Pre ľudí v dlhoch bola doslova nočnou morou... Vymáhala totiž od nich pohľadávky!

Veronika Adamičková alias Ronie sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2013, kedy tvorcovia šou Česko Slovensko má talent dalo dokopy štyri dievčatá a vytvorilo skupinu Forsomeone. Tam rodáčka z Pezinka ukázala svoj talent a definitívne nakopla svoju spevácku kariéru. No ešte predtým, ako sa hudbou začala živiť, priznala, že mala pomerne netradičnú prácu. 

Minimálne na mladé dievča! Ronie bola totiž doslova nočnou morou pre ľudí, ktorí nemali svoje dlhy v poriadku. Bola totiž vymáhačkou dlhou. Priznala to na sociálnej sieti Instagram. „Hej, robila som ako vymáhač pohľadávok. Normálne som ľuďom volala a riešila splátky, pokuty za nesplácanie, pred exekučné a tak,“ priznala speváčka. 

Reagovala tým na otázku od fanúšičky, ktorej Ronie na post vymáhačky absolútne nesedí. „Zvláštne roboty existujú, poviem vám,“ dodala Veronika, ktorá sa dnes už inými prácami ako spevom zaoberať nemusí... Aj keď v aktuálnom lockdowne si veľa spievaním po akciách asi nezarobila. Tak azda sa situácia čoskoro upokojí a aj zábavný priemysel a kultúra sa opäť vráti do normálu. 

Šokujúca minulosť slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Ronie)

Viac o téme: Veronika Ronie Adamičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu