Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lasicu zaskočil opitý divák: Chcel odísť zo sály a vtom... TOTO vážne?

Milan Lasica Zobraziť galériu (4)
Milan Lasica (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Človek by si povedal, že do hľadiska sa väčšinou posadia iba tí, ktorých kultúra skutočne zaujíma. Lenže umelci by o divákoch vedeli rozprávať príbehy, ktoré by nemali konca. A zrejme nikoho neprekvapí, že čo-to si s nimi už zažil aj famózny Milan Lasica (80)...

Ten za roky účinkovania v divadle zažil naozaj neštandardné situácie. Najnovšie sa na ne pýtala Elena Vacvalová, ktorá s Lasicom moderuje reláciu Zlaté časy. A práve tam sa podelil o mimoriadne vtipnú historku. Jeho parťáčku zaujímalo, či náš ikonický umelec počas svojej praxe na doskách zažil aj publikum, ktoré ho vyslovene rušilo. 

No a ako sa dalo čakať, má veru aj takéto skúsenosti. Zrejme nikoho neprekvapí, že sa to týkalo najmä divákov, ktorí si pred predstavením vypili. „Zažil som asi dva-, trikrát, že dokonca divák v podnapitom stave prišiel na javisko. Ale obecenstvo bolo nadšené,” zaspomínal si pán Lasica, no napokon vyšiel von aj s ďalšou historkou o podguráženom návštevníkovi divadla. 

Milan Lasica už v divadle zažil skutočne všeličo.
Zobraziť galériu (4)
Milan Lasica už v divadle zažil skutočne všeličo.  (Zdroj: Vlado Anjel)

„Jeden divák tiež bol trošku pod parou a celý čas so mnou počas predstavenia diskutoval. A zrazu tak uprostred predstavenia sa blížil k dverám - východu zo sály. Zhodou okolností som mal v tom momente text "Človeče, kam kráčaš?". A on sa obzrel a povedal "Na autobus, Milanko,” prezradil Lasica, ktorý okamžite rozosmial celé hľadisko Zlatých časov. 

Milan Lasica sa v relácii Zlaté časy podelil o príbehy s nespratnými divákmi.
Zobraziť galériu (4)
Milan Lasica sa v relácii Zlaté časy podelil o príbehy s nespratnými divákmi.  (Zdroj: RTVS)

Núdza nebola ani o ďalšie pikošky, hosťami relácie boli Danka Barteková a Matej Tóth. Ten porozprával aj o dopingových kontrolách a s tým súvisiacim pravidelným chodením na toaletu. Viac sa dozviete už dnes o 20:30 v šou Zlaté časy na obrazovkách RTVS! 

Viac o téme: Milan LasicaZlaté časy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu