Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandalózna Výmena manželiek u Čechov: Manžela vymenila za vraha… Ten sa po odvysielaní všetkým vyhráža!

Česká verzia šou Zámena manželiek patrí k obľúbeným reláciám. Zobraziť galériu (4)
Česká verzia šou Zámena manželiek patrí k obľúbeným reláciám. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Česká verzia šou Zámena manželiek patrí aj na Slovensku k obľúbeným počinom. Našim divákom ju prináša televízia Markíza. U našich západných susedov však nová sezóna začala skutočne škandalózne. Účinkujúca Lucia stihla svojho manžela vymeniť za usvedčeného vraha Michala... A ten sa teraz verejne vyhráža všetkým kritikom!

Nová séria českej verzie šou Zámena manželiek začala azda najostrejším dielom. No najväčší humbuk vznikol až po jeho odvysielaní. Lucia totiž opustila svojho manžela a aktuálne žije s usvedčeným vrahom Michalom, s ktorým vychováva svoje 4 deti. Dvojica plánuje svadbu a dokonca sa pokúša o ďalšieho potomka. 

Škandalózna Výmena manželiek u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Nova)

Najprv sa zdalo, že účinkujúca už viac svoje súkromie verejne prepierať nechce, svedčili o tom uzamknuté profily na Facebooku. No potom si však s novým priateľom založili účty na TikToku, a to dokázalo presný opak. Tam s ľuďmi hovorí predovšetkým Michal a nemá problém ani s vyhrážaním sa ostatným. Vo videu priznal, že zarába 200-tisíc korún mesačne a ako sa mu žije s vedomím, že niekoho zavraždil.

Pri komunikácii s jedným z hejterov sa však Michal nebál poukázať na to, že má veľmi dobré známosti, vďaka ktorým nájde kohokoľvek. To znelo ako otvorená vyhrážka. Nemá problém tiež rozprávať o tom, že žiadne zlé pocity ani výčitky svedomia z vraždy, ktorú spáchal, nemá. Tvrdí, že vraždil preto, aby chránil svoju matku.

Škandalózna Výmena manželiek u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Nova)

Miestny denník pritom informoval, že konflikt vznikol kvôli strkanici v bare a následnému slovnému útoku. Za vraždu bol Michal odsúdený na 12 rokov väzenia, no pobyt za mrežami ho zrejme nenapravil. Podľa portálu eXtra.cz nedošlo na TikToku k vyhrážkam prvýkrát a na Facebooku napríklad zdieľal fotku, na ktorej drží v ruke zbraň a mieri ňou priamo do objektívu. 

@michallucinavratilovi

Odpovědět @robloxprisoner

♬ původní zvuk - Michal Luci Navratil
Viac o téme: Zámena manželiek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu