Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najprv zverejnila prsia a teraz... FOTO Simona Krainová sa ukázala ÚPLNE HOLÁ!

Simona Krainová sa ukázala ÚPLNE HOLÁ! Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová sa ukázala ÚPLNE HOLÁ!

BRATISLAVA - Uplynulo len pár dní odvtedy, čo Simona Krainová (47) spôsobila poriadny rozruch. Na svojom Instagrame vtedy zverejnila fotku hore bez a hoci jej prsia zakrývali vlasy, odvážny záber doslova zbúral sociálne siete. No a teraz...

Aj napriek tomu, že má modelka 47 rokov, ohuruje postavičkou, ktorú by jej mohli závidieť aj o 20 či 30 rokov mladšie dievčatá. No a rovnako je to aj s jej hrudníkom. Po tom, čo zverejnila spomínané fotky bez podprsenky, na jej profile sa strhla veľká diskusia o tom, či má silikóny alebo sú jej prsia prirodzené. 

Galéria: Simona Krainová

Všetky dohady však veľmi rýchlo zrušila, keď sa vyjadrila, že dekolt upravený nemá, a pokiaľ by sa tak v budúcnosti rozhodla urobiť, nemá ani najmenší problém sa k tomu priznať. Najnovšie však šokovala ešte viac. Po odvážnych snímkach hore bez totiž na svoj profil zavesila takú, kde pózuje úplne nahá. 

Simona Krainová zverejnila takýto odvážny záber
Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová zverejnila takýto odvážny záber  (Zdroj: Instagram S.K.)

Blondínka si aktuálne užíva dovolenku v Karibiku a zdá sa, že s so stúpajúcimi teplotami vzduchu zároveň padajú jej zábrany. Modelka si úplne nahá zapózovala pred farebným múrikom, no a s pozadím modrej oblohy a azúrového mora vznikol takýto dokonalý záber, ktorý na Instagrame doposiaľ okomentovalo takmer 1400 ľudí. 

Krainová evidentne dokáže stále rozvíriť vody a zaujímavosťou je, že tentokrát sa nedostavili žiadne hejty. Práve naopak. Jej perfektné telo dokonca na Instagrame pochválili aj stovky žien!

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu