Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zápasník Vémola má vytetovanú slovenskú playmate: Obrovské holé „dudy“ a... Veľmi sa na seba nepodobá!

Karlos Vémola a Lela Ceterová Zobraziť galériu (6)
Karlos Vémola a Lela Ceterová (Zdroj: Instagram KV)

PRAHA - Po rozchode veľkolepý návrat a hneď aj zásnuby. To však nie je všetko! Karlos Vémola si svoju lásku, slovenskú playmate Lelu Ceterovú, nechal vytetovať na ruku. Každému hneď na kresbe udrú do očí obrovské nahé vnady a to, že asi málokto blondínku vôbec spozná.

Najprv sa s veľkým mediálnym krikom v roku 2020 dvojica rozišla, po čase sa ale Karlos Vémola a Lela Ceterová dali opäť dokopy. Nechýbalo 300 ruží a o pár dní zásnuby. Najnovšie sa zápasník pochválil tetovaním v podobe svojej lásky. 

Zápasník Vémola má vytetovanú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Intagram KV)

Matku svojej dcéry si nechal zvečniť nahú s anjelskými krídlami. „Lela miluje anjelov, má všade po dome anjelov, tak som si vymyslel, že si urobím krásnu ženu, ale krásnu ženu s krídlami, akoby anjelskú a že si ju nechám vytetovať,” povedal Karlos pre český Top Star. 

Ako prvé udrú každému do očí obrovské prsia, ktorými kresba disponuje. „Ja som sa Lely pýtal, či si ich ešte bude dávať zväčšovať, že by som si ich rovno nechal natetovať väčšie, aby som to potom nemusel pretetovávať,” vyhlásil so smiechom zápasník. 

Zápasník Vémola má vytetovanú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Prima)

Keď sa ale ľudia pozreli na tvár, len ťažko v nej spoznávali slovenskú playmate. V podstate by mohlo ísť o kohokoľvek. „Fakt ma mrzeli niektoré komenty tých hejterov a bláznov na internete, ľudia písali, že to nie je pekné. Portrét takýto malý sa tetuje zle, tá lavína tých hejtov bola úplne zbytočná, tam je dôležité, že ja viem, prečo som si to nechal vytetovať, ja viem, kto to je, a že som jej tým urobil radosť, to je jediné, na čom záleží,” povedal na margo negatívnych reakcií Vémola. 

Zápasník Vémola má vytetovanú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu