Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská speváčka potrebovala „odvykačku“: Urobila som zo seba totálneho debila!

Dáša Šarközyová Zobraziť galériu (3)
Dáša Šarközyová (Zdroj: Instagram DŠ)

BRATISLAVA - V aktuálnom období, keď sú kontakty medzi ľuďmi obmedzené, sú nám sociálne siete veľmi nápomocné. Majú však aj svoje nástrahy. Presvedčila sa o tom aj speváčka Mamba Dasha alias Dáša Šarközyová, ktorá potrebovala doslova detox od Instagramu, aby si upratala svoje priority.

Dva týždne speváčka a muzikálová herečka Dáša Šarközyová nebola aktívna na sieti Instagram. Ako priznala, bola nahnevaná na celý svet a pocítila vyhorenie. Za všetko mohol tlak komunity na sociálnej sieti. 

„Potrebovala som oddych od tohto nátlaku, čo tu panuje, Ľudia sú zlí, drzí, negatívni, nahnevaní na svet a ventilujú to na internete,” prezradila dôvod, prečo mala pomerne dlhú pauzu. Zlé reakcie, hádky a neustále vysvetľovanie jej postojov ju viedli až k prehnanej opatrnosti. 

Slovenská speváčka potrebovala „odvykačku“:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Namiesto spontánnej komunikácie si dávala extrémny pozor, čo uverejní. „Zrazu som prestala mať pocit slobody. Mala som pocit, že čokoľvek pridám, tak bude zle. Mala som normálne strach byť sama sebou a postovať to, čo si myslím,” zverila sa teraz svojim fanúšikom. 

Pre Mambu je však Instagram aj pracovným nástrojom, a tak jej vôbec nebolo jedno, či jej ubudnú followeri. „Rozmýšľlala som nad tým, či keď postnem toto, či mi neklesnú čísla, či mi neodídu nejakí followeri... A uvedomila som si, že tsrašne pozerám na čísla, ktoré ma úplne väznia a robia zo mňa totálneho debila,” priznala úprimne. 

A tak sa rozhodla dať si akúsi "odvykačku" od sociálnych sietí, nájsť samu seba a užiť si čas s rodinou. „Až ma desí, ako mi bolo bez Instagramu dobre,” vyhlásila. Preto sa rozhodla, že takýto "detox" si bude dopriavať častejšie. „Moje duševné zdravie je dôležitejšie ako nejaký Instagram a nejaké čísla,” uviedla na záver. 

Slovenská speváčka potrebovala „odvykačku“:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Viac o téme: Dáša Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu