Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kucherenko zverejnila sexi FOTO: Po zmene imidžu sa nechala nafotiť HORE BEZ!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Silvii Kucherenko odvaha nikdy nechýbala. Aj napriek verejným "hejtom" a posmeškom z jej napichaných pier si išla vždy svoje a vylepšenia podstupovala rad-radom. Lenže v blondínke sa pred časom niečo zlomilo a vyhlásila návrat k prirodzenosti.

Z niekdajšej kráľovnej kačacích pier je odvtedy celkom iná žena. Silvia sa zbavila výplne v ústach, tmavého obočia, zbohom dala aj nadpojeným vlasom a umelým riasam. Zo sexbomby sa razom stala dáma s imidžom dievčatka a táto zmena jej naozaj mimoriadne pristane. Najnovšie sa blondínka rozhodla, že sa zverí do rúk profesionála a nechá sa zvečniť. 

Galéria: Silvia Kucherenko

Výsledok vyzerá perfektne. Silvia dokonca odhodila zábrany a fotky nafotila hore bez. Treba však dodať, že nejde o žiadne nevkusné a lacné akty ako vystrihnuté z pánskych časopisov. Práve naopak. Čierno-biele fotky pôsobia jemne, hoci sú odvážne.

Zopár z nich Kucherenko zverejnila aj na svojom Instagrame. „Nie som proti jemne odhaleným fotkám, ale musia byť nafotené vkusne a top fotografom Martinom Machajom,” vysvetlila, prečo sa pred objektívom nechala vyzliecť. S fotkami je teda evidentne naozaj spokojná, no a tieto zábery na Instagrame vychválili dokonca aj ženy, ktoré ju sledujú. No teda Silvia... Wau! 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu