Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Lucia Mokráňová neuveriteľne trpí: Takúto bolesť ešte nikdy necítila!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (3)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Instagram LM)

BRATISLAVA - Netuší, čo má robiť! Lucia Mokráňová už mesiace trpí bolesťou zápästia. Najnovšie jej dokonca na ruku pribudla ortéza. Hoci už navštívila aj lekára, zatiaľ sa bolestí nevie zbaviť. A ako tvrdí, nič také hrozné ešte v živote nezažila...

Ako v decembri Lucia prezradila, bolesti jej začali krátko po pôrode. Jej dcérka Tali prišla na svet koncom mája 2020. A po mesiacoch sa bolesti tak vystupňovali, že blondínka neudržala v ruke ani baliaci papier. 

Galéria: Lucia Mokráňová

Dnes nie je situácia o nič lepšia. Bývalej markizáckej farmárke a fitneske dokonca pribudla na ruke fixačná pomôcka. „Moje zápästie? je v hroznom stave, tak musím mať ortézu,” zverila sa Mokráňová svojim fanúšikom. 

Lucia Mokráňová neuveriteľne trpí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LM)

Lucia neustále zbiera rady a tipy, čo by jej mohlo proti bolestiam pomôcť. Zariadila si aj ďalšiu návštevu lekára, ktorú má naplánovanú na utorok. Medzitým ale príšerne trpí. „Takú bolesť som necítila nikdy,” vyhlásila vo štvrtok večer na sieti Instagram. Snáď sa jej konečne podarí nájsť niekoho, kto príde na to, čo sa s jej rukou vlastne deje a dokáže jej od bolestí uľaviť. 

Lucia Mokráňová neuveriteľne trpí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LM)

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu