Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsný odkaz od Silvie Kucherenko: Toto robia len dementi!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (2)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Foto: Instagram)

BRATISLAVA - Pandémia sa Slovákov dotýka už vyše trištvrte roka. Napriek tomu sa stále nájdu takí, ktorí koronavírus zľahčujú. A práve pre nich má Silvia Kucherenko odkaz, v ktorom si nedávala servítku pred ústa.

Silvia Kucherenko sa poriadne rozohnila na sieti Instagram, kde venovala všetkým pochybovačom naozaj tvrdé slová:

„Musela som, mne je z tých hlupákov fakt zle,” uviedla v popise k príspevku. Mnohí s ňou následne vášnivo diskutovali, dokonca ju jeden z prispievateľov obvinil, že prebrala rétoriku premiéra Matoviča. „Keď to chytíš, alebo niekto z tvojich blízkych, potom píš. Nikto nikoho rétoriku nepreberá... To ste tak prízemní ľudia, že všade musíte miešať politiku? To nič iné tu neexistuje, keď ide o zdravie?” odpovedala Silvia. 

Mnohí s ňou však aj súhlasili. Takí, ktorým príbuzní ležia v nemocnici s covidom vo vážnom stave, ale aj takí, ktorí proste vnímajú situáciu ako vážnu. „Drsné, no pravdivé. Mať tak ešte povolenku, tak by som niektorým nabila papuľu alebo po rukách, čo dokážu napísať. A dokonca aj ľudia, o ktorých som do roku 2020 mala vysokú mienku,” súhlasila smutne s Kucherenko jedna z komentujúcich. 

Drsný odkaz od Silvie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu