Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ozval sa nám blízky Janka Kronera: Pokus o samovraždu je klamstvo, TAKTO na tom vraj teraz je!

Ján Kroner Zobraziť galériu (3)
Ján Kroner (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami verejnosť šokovala informácia, že zdravotný stav ikonického herca Janka Kronera sa náhle zhoršil. Do miesta jeho bydliska vraj musela prísť záchranka a urýchlene ho odviezť do nemocnice. Ešte horšie však vyznievali ďalšie správy...

Zakrátko po informáciách o príjazde záchranky prišiel istý slovenský web so správou, že sa herec pokúsil o samovraždu. Následne sa vynorilo množstvo ďalších špekulácií.

K nám do redakcie sa však ozval muž blízky Kronerovi, ktorý tvrdí, že umelec si na život nesiahol. Podľa toho, čo hovorí, sa dokonca jeho stav mal zlepšovať a takisto uviedol, čo viedlo k zhoršeniu jeho psychického zdravia, no a napokon aj to, ako na tom Kroner momentálne je. 

Počas minulého februára sa Ján Kroner liečil vo Veľkom Záluží.
Zobraziť galériu (3)
Počas minulého februára sa Ján Kroner liečil vo Veľkom Záluží.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Vyjadrenie známeho: 

„Keďže veľmi dobre poznám herca Janka Kronera, ťažko sa mi čítajú nepravdy a polopravdy o ňom, ktoré sú písané v médiách. S Jankom sa poznám veľmi dobre a jeho situácia je mi dobre známa.

Je pravda, že Janko žil v poslednom období v DSS v Lokci, ale nie je pravda, že odkedy bol klientom DSS v Bratislave, bol ubytovaný v zariadeniach tohto druhu. Po odchode z DSS v Bratislave istý čas žil u svojho syna Jakuba, ale neskôr si našiel priateľku zo Žiliny, ku ktorej sa aj presťahoval. Zdalo sa, že všetky problémy sú zažehnané a dokonca Janko začal aj sám uvažovať o svojom návrate na televízne obrazovky či divadelné dosky. Ich vzťah si však prešiel veľkou krízou a neustál to.

Na zhoršenom stave Janka Kronera sa vraj podpísal rozchod.
Zobraziť galériu (3)
Na zhoršenom stave Janka Kronera sa vraj podpísal rozchod.

Rozchod znášal Janko veľmi zle. Bolo to v čase, keď niekoľkokrát bol hospitalizovaný v rôznych psychiatrických zariadeniach v Čechách (Praha, Olomouc) a aj na Slovensku (keď sa ho podarilo vášmu fotografovi zachytiť počas hospitalizácie vo Veľkom Záluží), kedy na tom bol veľmi zle. Medzi hospitalizáciami žil u svojej sestry v Pov. Bystrici.  Až po vtedy poslednom liečení syn Jakub Janka umiestnil do DSS v Lokci.

Čo sa týka poslednej informácie o samovražde - je to čisté klamstvo. Pravdou je, že Janko na tom dlhšie obdobie nebol psychicky veľmi dobre, dokonca je aj teraz hospitalizovaný v *****, ale je to len krátka hospitalizácia za účelom doliečenia pacienta. Informácia o tom, že Janka musela ratovať záchranka je taktiež nepravdivá. Nejednalo sa o rýchlu zdravotnú službu, ale o dopravnú zdravotnú službu, ktorá slúži na dopravu z a do nemocnice na vyšetrenie všetkým, ktorí nemajú inú možnosť dopravy,” uviedol muž blízky Jankovi Kronerovi s tým, že by veci rád uviedol na pravú mieru a namiesto toho, aby z neho ľudia robili blázna, by ho mali radšej podporiť. 

Viac o téme: Ján Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu