Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bizarný darček riaditeľa Miss Slovensko: Na Vianoce dostal TOTO, ale… Ehm, veď bol ešte malé dieťa!

Michael Kováčik nám porozprával o jeho Vianociach. Zobraziť galériu (5)
Michael Kováčik nám porozprával o jeho Vianociach. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Vianoce sú za dverami a my sme pri tejto príležitosti vyspovedali riaditeľa Miss Slovensko Michaela Kováčika (29). V rozhovore pre Topky.sk si zaspomínal aj na najbizarnejší darček, ktorý si našiel pod vianočným stromčekom. Ehm, veď bol ešte malé dieťa!

Áno, Vianoce sú predovšetkým o pokoji a mieri a o stretnutí rodiny... No neodmysliteľne k nim patria aj darčeky. O najkrajších sviatkoch roka sme sa porozprávali aj s riaditeľom súťaže krásy Miss Slovensko Michaelom Kováčikom. Ten žije prevažnú časť roka v Prahe. O to viac si váži chvíle, ktoré môže počas adventu stráviť so svojimi najbližšími. 

Riaditeľ Miss Slovensko prezradil, aký najbizarnejší darček na Vianoce dostal! (Zdroj: Vlado Anjel)

No a porozprával nám aj o pomerne netradičnom darčeku, ktorý v minulosti dostal od strýka. Teda, netradičnom najmä pre dieťa... Ako priznal, dnes by ho už využil inak, no vtedy sa s tým len tak hral. A o čo išlo? „Môj strýko mi, keď som bol ešte malý chlapec, kúpil šejker na kokteily, kúpil mi k tomu aj sirupy,“ prekvapil Kováčik. Malo to však svoje opodstatnenie. 

„Vtedy som sa dosť venoval takým tým kuchynským záležitostiam, tak uznal za vhodné a kúpil mi ho. Dosť kvalitný šejker. Dokonca aj dnes by sme ho našli niekde doma,“ priznal pre Topky.sk Kováčik. Ako s rodinou trávi sviatky, čo pripravujú na štedrú večeru a prečo toto obdobie doslova neznáša, sa dozviete vo videu vyššie!

Viac o téme: Miss SlovenskoMichael Kováčik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu