Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vianoce v rodine slovenského herca: Po náročnom roku dary nenakupovali... Dali sme si TOTO!

Juraj Bača
Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Tak, ako to platí u väčšiny z nás, koronavírus a s ním súvisiaca situácia a opatrenia urobili výrazný škrt cez rozpočet aj u väčšiny umelcov. Tí sa taktiež museli prispôsobiť všetkému, čo nastalo a na sviatky sa pripravovať v inom režime, než je ten, na aký boli zvyknutí. To ale podstatu Vianoc nezmenilo, no a svoje o tom vie aj herec Juraj Bača (33)!

Sympatický umelec si nikdy nepotrpel na materiálnosť a okázalosť. Sviatky sú pre neho o niečom úplne inom ako o rozdávaní a prijímaní drahých darov. No a keďže situácia je, aká je, spolu s rodinou sa rozhodli, že tento rok to vezmú z úplne opačného konca. 

Galéria: Juraj Bača
Vianoce v rodine slovenského herca: Po náročnom roku dary nenakupovali... Dali sme si TOTO! (Zdroj: Ján Zemiar)

„Tým, že tento rok bolo tej práce trošička menej, my sme sa s rodičmi a blízkymi dohodli, že darčeky si budeme vyrábať. Možno tým budú tie Vianoce trošku skromnejšie, čo sa týka darčekov, ale budú bohatšie, čo sa týka času,” povedal nám Juraj s tým, že minulý rok v decembri  mal množstvo roboty, a tak si sviatky so svojimi najbližšími nestihol užiť tak, ako by chcel. 

Vianoce teda pre neho sú predsa len štedré, no inak, a o to vzácnejšie ako doteraz. Za posledné roky sa vraj u nich doma nesú v znamení detí, keďže jeho brat má dve ratolesti. „Majú 4 a 6 rokov. A taká tá detská radosť, ktorá sa vytratila z nás, sa reflektuje v nich. A pre nás je najväčším zážitkom vidieť, ako sa tie deťúrence tešia, ako majú na krajíčku slzičky, keď sa otvoria dvere, uvidia stromček a pod ním tie balíčky,” tešil sa Juraj počas nášho rozhovoru. 

V ňom nám prezradil, aký má názor na to, že deti dostávajú drahé dary a rôzne technické vymoženosti, prezradil nám, aký darček najviac dojal jeho samého a našim čitateľom poslal aj silný odkaz. Viac sa dozviete v našom video-rozhovore vyššie!

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu