Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Posledné zábery Štefana Kožku pred smrťou: Toľko bolesti, že som mal chuť to všetko skončiť!

Štefan Kožka Zobraziť galériu (2)
Štefan Kožka (Zdroj: Divadlo Nová scéna, Video Štefana Kžku )

BRATISLAVA - Podľa informácií Topiek bol Štefan Kožka pred smrťou nakazený koronavírusom. Teraz sa na internete objavilo video, ktoré nahral samotný herec a priznal v ňom diagnózu Covid-19. Kvôli chorobe vraj zažil toľko bolesti, že si želal zomrieť.

Informácie o smrti Štefana Kožku sa začali šíriť v pondelok večer. Hoci zatiaľ nie je potvrdené, či sa na jeho úmrtí podpísal práve koronavírus, podľa jeho vlastného videa ho táto diagnóza doslova ničila. Až si sám prial smrť. 

Galéria: Štefan Kožka

Do redakcie sa nám dostali zábery, ktoré herec nakrútil v posteli poriadne zababušený a rozprávalo sa mu veľmi ťažko. „Ahojte, som Štefan, mám 66 rokov a mám Covid. Nie, nerobím si srandu, vážení, je to naozaj vážne, lebo za posledné štyri dni som zažil toľko bolesti, že som mal chuť to všetko skončiť. Prosil som Pána Boha a všetkých svätých, nech ma už konečne zoberú z tohto sveta. Vykašľali sa na mňa. Asi so mnou majú ešte iné zámery,” hovoril Kožka krátko pred smrťou. 

Posledné zábery Štefana Kožku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Video Štefana Kožku)

Vo videu sa vyjadril k tomu, že sme pri dobrých výsledkoch poľavili v ostražitosti a začali byť v tejto záležitosti ľahostajnejší. Apeloval na ľudí, aby nepoľavovali a aby sa pri stretnutí s príbuznými a známymi z iných okresov nebáli pýtať na negatívny test. „Ľudia, prosím, berte to s úplnou vážnosťou,” prosil všetkých. 

Zo svojich príznakov spomenul bolesti na pľúcach a neustály kašeľ, ktorý mu bránil sa dobre vyspať. Video nakrúcal v čase, keď sa chystal o pár dní podstúpiť ďalší test. „Ak sa mi nerozpadnú pľúca, tak sa vidíme,” uviedol na záver. 

Video Štefana Kožku o Covide

Viac o téme: Štefan Kožka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu