Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dráma na obrazovkách Markízy: Najprv smiech a potom... Kopa krvi a plač!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vyzeralo to na absolútne pohodovú atmosféru, no namiesto smiechu prišiel plač. Reč je o piatkovom vysielaní markizáckej Farmy, kde mali diváci možnosť pozrieť si vôbec posledný duel tejto sezóny. V ňom súperili Anna Fiačanová a Henrich Kuľko, ktorí sa postarali o poriadne napätie!

Termín finále 12. série Farmy sa neúprosne blíži, a tak prišiel na rad úplne posledný duel. Ďalší týždeň na statku bude už tradične prebiehať formou rôznych disciplín, počas ktorých bude finálová šestka zbierať body, pričom do semifinále sa dostanú iba piati z nich.

Ešte predtým však súťaž musel opustiť jeden z hráčov, no a keďže súboj v aréne prebiehal medzi Annou a Henrichom, bolo jasné, že s nádejou na rozprávkovú výhru sa bude musieť rozlúčiť práve jeden z nich. 

Galéria: Duel medzi Annou a Henrichom

Ako druhý duelant si mohol vybrať disciplíny Heňo. A už v úvode bolo jasné, že jeho plán bol dobrý. S Aničkou sa najprv popasoval v prekážkovom behu, ktorý aj vyhral. Okrem úsilia ho to však stálo aj zranenie.

Po tom, čo si na svoje konto pripísal prvý bod, nasledoval záber na jeho ruku. A tá bola celá krvavá. Nožom, ktorý mal k dispozícii na prerezanie siete, si ju dorezal a hoci išlo o pomerne neškodnú ranu, množstvo krvi vyzeralo dosť dramaticky a museli ho aj ošetriť. 

Henrich si pri prvej súťažnej disciplíne dorezal ruku
Zobraziť galériu (5)
Henrich si pri prvej súťažnej disciplíne dorezal ruku  (Zdroj: TV Markíza)

Zranenie mu museli ošetriť zdravotníci
Zobraziť galériu (5)
Zranenie mu museli ošetriť zdravotníci  (Zdroj: TV Markíza)

„Preboha,” reagovala Evelyn, keď zbadala jeho ruku. „Porezal som si palec. Ale v tom návale adrenalínu som si to ani nevšimol. Vôbec. Keď som bral tretiu točku, pozerám, že to skadiaľ je? A potom, ako som skončil, pozerám, že zniekadiaľ zo mňa tečie. Bruško som si tak nepríjemne porezal,” vyjadril sa Kuľko. Aj napriek tomu však nezaváhal a svoju súperku porazil ako v strieľaní, tak aj v držaní valčekov. Anna sa tak so snom o výhre 75 000 eur musela rozlúčiť. 

Duel prehrala Anna Fiačanová
Zobraziť galériu (5)
Duel prehrala Anna Fiačanová  (Zdroj: TV Markíza)

Súťažiaci po vypadnutí Aničky nedokázali zadržať slzy
Zobraziť galériu (5)
Súťažiaci po vypadnutí Aničky nedokázali zadržať slzy  (Zdroj: TV Markíza)

Hoci svoju porážku prijala so zdvihnutou hlavou, farmárom sa s ich kamarátkou lúčilo mimoriadne ťažko. Niekoľkí z nich nedokázali zadržať plač. „Je nám to strašne ľúto,” zadúšala sa plačom Katka. Lenže Evelyn ich prekvapila a svojimi slovami priniesla aspoň trošku potešenia. Vypadnutá Anka totiž nemusela zo statku odísť. „Anka nejde preč. Žiaľ, o semifinále už bojovať nebude, ale zostane s vami na Farme a do konca,” vyhlásila moderátorka, po čom všetci začali tlieskať a smiať sa.

No a koho zo šiestich zostávajúcich súťažiacich v priebehu týždňa postretne rovnaký osud a na semifinále sa bude už iba dívať? Sledujte Farmu a dozviete sa!

Viac o téme: Farma 12Henrich KuľkoAnna Fiačanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu