Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kali konečne ukázal dcérku: FOTO je z nej veľká baba... To kedy tak vyrástla?!

Raper Kali ukázal dcérku Zobraziť galériu (4)
Raper Kali ukázal dcérku (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V polovici februára 2019 prežili raper Kali (37) a jeho manželka Alica najkrajší deň vo svojich životoch. Manželia sa stali rodičmi rozkošnej dcérky, ktorá dostala meno Nela. Sympatický pár však podobizeň svojej malej princeznej často nezverejňuje a súkromie si chráni. Teraz však raper urobil výnimku a... Aha, ako vyrástla!

Malá Nelka mala sedem mesiacov, keď si jej rodičia povedali "áno" a na verejnosť sa dostali aj krásne zábery z ich veľkého dňa. O dva mesiace však mala princezná oslávi dva rôčiky a veru, rastie ako z vody. Najnovšie sa Kali pochválil spoločným záberom svojho malého pokladu a pyšnej maminy a urobil tak po pomerne dlhom čase. 

Galéria: Kali a jeho rodinka

Rodinka si spoločne vyšla do nákupného centra, no a práve tam takto dve najdôležitejšie dámy svojho srdca zvečnil. Pohľad na Nelku mnohých fanúšikov doslova roztopil, o čom svedčí kopa reakcií. Viacerí z nich sa však nestačili diviť, že z raperovej dcérky je už veľké dievča. „Malá je už taká veľká. To nie je možné, veď sa len nedávno narodila,” nechápala istá Anet. 

Kaliho dcérka Nelka rastie ako z vody
Zobraziť galériu (4)
Kaliho dcérka Nelka rastie ako z vody  (Zdroj: Instagram Kali )

„Bože, to je už veľké dievčatko. Ten čas letí rýchlejšie a rýchlejšie,” odkazujú Kalimu pod vydareným záberom jeho priaznivci. No a veru, treba uznať, že Nelka už dávno nie je bábätko. Rodinka sa ani nenazdá a rozkošná slečna o chvíľu pôjde do škôlky. Preto, ako sa hovorí, si treba naplno užívať každú chvíľu. Och, ako rýchlo rastú! 

Viac o téme: DcéraNelaKali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu