Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Belohorcová v šoku: Volali jej zo školy... Pre syna musela prísť záchranka!

Nevio skončil v nemocnici! Zobraziť galériu (4)
Nevio skončil v nemocnici! (Zdroj: Instagram V.H.)

MARBELLA - Uplynuli už tri mesiace, odkedy si Zuzana Belohorcová a jej rodina zbalili kufre a zo slnečného Miami sa presťahovali do španielskej Marbelly. Bývalá moderátorka si túto zmenu nevedela vychváliť a s deťmi i manželom si životnú zmenu užívajú plnými dúškami. Najnovšie si však prežili chvíle plné strachu...

Zuzana a jej deti boli už od počiatku nadšení špenielskym školstvom. „Lepšie jedlo, lepšie kamošky, lepší ľudia, čistejšie záchody, čistejšie triedy,” uviedla svoje dojmy malá Salma po prvých dňoch v novej škole, keď sa jej mama pýtala na porovnanie s tou americkou. No a zdá sa, že v Marbelle to naozaj funguje takmer dokonale. Až na to, že to, bohužiaľ, dokázala poriadne dramatická situácia. 

Galéria: Zuzana Belohorcová s rodinou
Nevio mal totiž úraz. „Dnes mal Nevinko v školičke nehodu, kde do neho pri prestávke a voľnej zábave nevedomky v behu narazil iný chlapček. Náraz ho katapultoval na hranu drevenej lavičky, čo odnieslo Nevkove líčko. Poviem vám, strašný to pocit, vidieť svoje dieťa s bandážou a v zakrvavenej školskej uniforme," napísala blondínka k fotografii so synčekom, ktorý má na tvári náplasť s tým, že jej volali zo školy, kam prišla záchranka. 

Aj napriek tomu, čo sa jej dieťatku stalo, si však nevie vynachváliť prístup školy a zdravotníkov. „Musím priznať, že s tak úžasnou starostlivosťou a profesionálnym a rýchlym konaním vedenia školy som sa už dlho nestretla. Od telefonátu od školy, prvom ošetrení na pôde školy, záchrankou, presunom na pohotovosť do nemocnice a samotný zákrok tímom najlepších odborníkov. Suma sumarum za necelú hodinu a pol sme boli vybavení," dodala Zuzana, ktorá prezradila ešte jednu perličku. 

Nevio mal v škole úraz, skončil v rukách lekárov
Zobraziť galériu (4)
Nevio mal v škole úraz, skončil v rukách lekárov  (Zdroj: Instagram Z.B.)

„Celý zákrok v nemocnici uhradila škola," prekvapila svojimi slovami Belohorcová, pričom to, čo chváli v Španielsku, v Amerike v minulosti niekoľkokrát skritizovala. Zdá sa teda, že zmena krajiny pre život bola naozaj k lepšiemu, o čom svedčí aj opis Neviovho úrazu. A jemu, samozrejme, prajeme skoré uzdravenie! 

Viac o téme: NevioZuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu