Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo radikálnej ZMENY imidžu odhalené: Tina s novými vlasmi ako J Lo... Všetkých oklamala!

Speváčka Tina sa v posledných dňoch prezentovala novým imidžom. Zobraziť galériu (9)
Speváčka Tina sa v posledných dňoch prezentovala novým imidžom. (Zdroj: Instagram T.K.)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách informovali o novom účese speváčky Tiny alias Martiny Kmeťovej (36). Tá sa v posledných dňoch na sociálnych sieťach chválila inými vlasmi. Krátky blond účes jej veľmi pristal a pripomínala v ňom slávnu Jennifer Lopez, ale... Všetkých oklamala!

Nebola by prvá ani posledná, čo by po rozchode zmenila účes... Preto mnohých vôbec neprekvapilo, keď sa speváčka Martina Kmeťová alias Tina začala na sociálnej sieti Instagram pýšiť novými vlasmi. A fanúšikovia sa zhodovali, že išlo o skutočne dobrý krok - krátke vlasy s ofinkou, navyše zosvetlené na blond... Známa Slovenka vyzerala úplne ako slávna J Lo. 


Radikálna premena Tiny: FOTO Po rozchode si ostrihala vlasy a prefarbila sa na blond!


No skutočnosť je iná. Ako sa nám podarilo zistiť, speváčka má na hlave parochňu. S raperom Momom totiž v týchto dňoch natáča videoklip k spoločnej piesni a jeho výslednú podobu by sme mali vidieť už o 2 týždne. Krátke vlasy tak boli len pre potreby natáčania. „Bolo by to síce nádherné, ale nie som ostrihaná,“ priznala potom v Instastorke Tina. 

Tajomstvo radikálnej ZMENY imidžu
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram Tina)

A hoci jej fanúšikovia radili, nech sa tak dá ostrihať, vraj by to nebolo správne rozhodnutie. „Do toho materiálu, čo mám prirodzene na hlave, by sa (do toho strihu) pustil iba úplne nepríčený šialenec,“ vysvetľuje známa Slovenka. „Ja mám niečo v rozmedzí od vaty po slamu, takže ten look by vydržal max 2:30 min od návštevy kaderníka a podľa mňa som to ešte precenila,“ dodala Tina, ktorá po rozchode doslova nabrala druhý dych. Okrem nového klipu totiž v týchto dňoch pripravuje aj nový projekt s Máriou Čírovou a Emmou Drobnou.

Tajomstvo radikálnej ZMENY imidžu
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Martina Tina Kmeťová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu