Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia kauza na Markíze: Šokovaná moderátorka nechápala... Krádež?!

Toto tu ešte nebolo! Zobraziť galériu (4)
Toto tu ešte nebolo! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Markizácka Farma sa pomaly, ale isto chýli ku koncu svojej 12. série. Počas tejto sezóny boli diváci svedkami niekoľkých udalostí, aké sa v tých predchádzajúcich nikdy neodohrali. No a hoci by si človek povedal, že pár dní pred finále bude na statku vládnuť pokojná atmosféra a nenastanú žiadne výraznejšie problémy... Opäť sa to zvrtlo!

A aj tentokrát nastala situácia, aká sa ešte nikdy predtým nevyskytla. Už niekoľko týždňov majú súťažiaci k dispozícii mince, prostredníctvom ktorých farmár týždňa hodnotí sluhov. Pre toho, ktorý ich dostane menej, je to jasná vstupenka do duelu. Naposledy ich Katka delila medzi Erika a Sáru - zaľúbencov, ktorí sa proti sebe postavili v piatkovom súboji. 

No a počas dnešnej epizódy si ich Evelyn vypýta naspäť, keďže následne sa budú rozdávať súťažiacim, aby si za ne mohli nakúpiť. Moderátorka však zostane v šoku. V krabičke, ktorú jej odovzdá dosluhujúca farmárka týždňa, totiž mince chýbali. „16... 16 mincí. Ešte dve chýbajú. Malo by ich tu byť osemnásť. Prosím vás, pohľadajte ešte rýchlo dve mince,” prekvapí farmárov Evelyn pri prepočítavaní. 

Evelyn pre prepočítavaní mincí zistí, že dve z nich chýbajú
Zobraziť galériu (4)
Evelyn pre prepočítavaní mincí zistí, že dve z nich chýbajú  (Zdroj: TV Markíza)

Katka však mince nikde nenašla. Popri hľadaní sa ale Erik začal ošívať a napokon jednu mincu vybral z bundy. Tú poslednú však nie a nie nájsť, a tak súťažiacim napadlo, či si ju náhodou nenechala Sára. Erik však ich špekuláciu zmetie zo stola. „A na čo by jej bola?” zruší svojich kolegov, keď sa budú pýtať, či náhodou nezostala u fitnesky, ktorá vypadla v poslednom dueli. 

Jedna z mincí sa nájde v Erikovom vrecku.
Zobraziť galériu (4)
Jedna z mincí sa nájde v Erikovom vrecku.  (Zdroj: TV Markíza)

Farmárom napadne, či si druhú mincu nevzala Sára
Zobraziť galériu (4)
Farmárom napadne, či si druhú mincu nevzala Sára  (Zdroj: TV Markíza)

Niektorým ale túto myšlienku aj tak nevyhovorí. „Si myslím, že ju Sára čmajzla,” vyhlási Heňo. Pre jedného zo súťažiacich to však znamená, že na stratenú mincu doplatí, keďže na nákup dostane o jednu menej. „Farmár týždňa rozhodne, kto dostane o jednu menej - pokiaľ ju nenájdete,” rozhodne Evelyn. Ako celá situácia dopadne a či sa minca vôbec nájde, uvidíte už dnes večer na Markíze! 

Viac o téme: Farma 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu