Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácka porotkyňa pozitívna na COVID-19: Odlúčená od polročnej dcéry… Výsledky sú zlé!

Alena Šeredová je kvôli pozitívnemu testu na COVID-19 v izolácii. Zobraziť galériu (5)
Alena Šeredová je kvôli pozitívnemu testu na COVID-19 v izolácii. (Zdroj: Instagram A.S.)

TURÍN - Česká modelka Alena Šeredová (42), ktorá presne pred desiatimi rokmi porotcovala v markizáckej šou Talentmánia, neprežíva práve najlepšie obdobie. Už dva týždne je totiž v izolácii od svojej rodiny, v rátane len 6 mesačnej dcérky Charlotte. Má totiž koronavírus... A výsledky sú stále zlé!

V rámci krátenia si dlhých chvíľ v karanténe zahájila modelka na svojom Instagrame ďalšiu sériu fanúšikovských otázok a odpovedí. Najviac príspevkov sa, samozrejme, týkalo jej aktuálnej diagnózy. Pred dvomi týždňami jej totiž bol potvrdený koronavírus. Bohužiaľ, výsledky stále nie sú dobré. 

Galéria: Alena Šeredová

„Som plná energie, ale bohužiaľ som bola na druhom výtere a som stále pozitívna a podľa talianskeho zákona som teraz približne ďalších 7 dní v izolácii,“ priznala otvorene brunetka, ktorá je v karanténe už dlhých 14 dní. „Takže je to tu dlhé,“ posťažovala sa Alena. 

Odstrihnutá je totiž aj od svojej najbližšej rodiny - od partnera Alessanda Nasiho, 6-mesačnej dcérky Viki aj dvoch starších synov Davida Leeho a Louisa Thomasa. „Našťastie som to chytila len ja, takže ja som izolovaná a chalani a Vivinka sú za stenou s Alessandrom,“ opísala, ako to u nich v domácnosti aktuálne vyzerá.

Jej rodina vraj žije slobodne, no s mamou sa nesmú vidieť. Sama vraj nevie, kde sa nakazila - možno pri zariaďovaní nového bývania. „Prvé dni som bola smutná a včera, keď som sa dozvedela výsledky vyšetrenia, tak som bola veľmi sklamaná,“ popísala svoje pocity Alena, ktorá si čas v izolácii kráti upratovaním... Dokonca si sama zafarbila vlasy a výsledok je skvelý.

Alena Šeredová aj napríklad diagnóze vyzerá výborne.
Zobraziť galériu (5)
Alena Šeredová aj napríklad diagnóze vyzerá výborne.  (Zdroj: Instagram A.Š.)

Viac o téme: Alena Šeredová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu