Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Syn Jasminy a Rytmusa býva v rozprávkovom luxuse: FOTO Wau, takúto detskú izbu ste ešte nevideli!

Syn Jasminy a Rytmusa býva v rozprávkovom luxuse! Zobraziť galériu (4)
Syn Jasminy a Rytmusa býva v rozprávkovom luxuse! (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie číra nádhera! Rovnako ako každý rodič i Jasmina Alagič Vrbovská (31) a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský (43) chcú svojmu dieťatku dopriať to najlepšie, čo môžu - ako výchovou, tak aj prostredníctvom materiálnejších prostriedkov. No a keďže, čo sa týka financií, dvojica netrpí núdzou, zainvestovali aj do jeho detskej izbičky.

A tá je veru mimoriadne výnimočná. Ak by ste si pomysleli, že kráľovstvo malého Sanela sa skladá z kopy plyšových medvedíkov a typickej záplavy modro-bielej farby, ste na omyle. Rodičia rozkošného chlapčeka sa pri zariaďovaní jeho izbičky riadili niečím úplne iným. „Veľmi túžim prepojiť ho s prírodou a zvieratami," vyjadrila sa Jasmina k fotke Sanelovej spálne, ktorou ľuďom absolútne vyrazila dych. 

Galéria: Jasmina Alagič a Rytmus so synčekom Sanelom.
Interiér je totiž inšpirovaný džungľou. „Toto je zhmotnenie môjho sna pre nášho syna," rozpísala sa moderátorka k zverejnenému záberu, kde spolu s dizajnérkou sedí v Sanelovej dokonalej izbe. „Vznikla táto džungľa, ktorá má množstvo ďalších úžasných vecí ako sú na fotke, ale tým som vás už nechcela spamovať. A áno, do izby mu postavili aj strom, do ktorého sa dá skryť, to som fakt odpadla," netajila nadšenie mladá mamička. 

Jasmina Alagič Vrbovská poskytla fanúšikom pohľad do kráľovstva svojho synčeka Sanela.
Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič Vrbovská poskytla fanúšikom pohľad do kráľovstva svojho synčeka Sanela.  (Zdroj: Instagram J.A.)

No a pri pohľade na dokonalú prácu je jej radosť úplne pochopiteľná. V izbičke nechýbajú obrovské plyšové zvieratá, domček obrastený lianami, spomínaný strom, siete, rastliny a kopa iných doplnkov, ktoré dotvárajú dokonalú atmosféru. „Nechcem sa vystatovať izbou. Skôr som sa chcela pochváliť tým, že poznám takého človeka ako je ona. Takže ak vám bude niekto pri zariaďovaní tvrdiť, že to sa nedá, tak mi verte, že všetko sa dá a hranice fantázie neexistujú," nešetrila Jasmina chválou na dizajnérku. 

A veru, niet sa čo čudovať. No nie je to dokonalé? 

Sanelova izba je inšpirovaná džungľou.
Zobraziť galériu (4)
Sanelova izba je inšpirovaná džungľou.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič VrbovskáSanel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu