Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Koniec! Markizácky pár išiel od seba... Slová plné bolesti, on sa úplne zrútil!

Markizácky pár išiel od seba! Zobraziť galériu (6)
Markizácky pár išiel od seba! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - A je to definitívne! Hovorí sa, že láska prenáša aj hory, no sú prípady, keď, bohužiaľ, ani to nestačí. Koniec spoločnej rozprávky musel najnovšie predýchať obľúbený markizácky pár. Sára Adamčíková a Erik Zahorjan.

Ako sme informovali už vo štvrtok večer, farmárskemu vzťahu zazvonil umieračik. Zaľúbenci sa totiž museli proti sebe postaviť v dueli a už od začiatku bolo zrejmé, že vrátiť sa môže iba jeden z nich. Celá situácia pritom vznikla iba kvôli tomu, že Erik porušil pravidlá. Evelyn následne rozhodla, že sa automaticky stane prvým duelantom a súpera mu vyberú ostatní súťažiaci. 

Galéria: Duel medzi Sárou a Erikom
A tí si nenechali ujsť príležitosť, aby svojho konkurenta poriadne zdeptali. Po vzájomnej dohode takmer všetci vyriekli meno jeho Sáry a už o deň nato sa dvojica stretla v aréne. Mladá fitneska síce podraz od svojich kolegov znášala ťažko, no v súboji sa nevzdala. A radosť im neurobil ani Erik. Jeho priateľku totiž zvolili v nádeji, že to Zahorjan vzdá a zbavia sa ho. Ibaže zaľúbenci sa rozhodli, že s nimi vypečú a žiadna rezignácia sa nekonala. 

Sára a Erik sa proti sebe museli postaviť v napínavom dueli
Zobraziť galériu (6)
Sára a Erik sa proti sebe museli postaviť v napínavom dueli  (Zdroj: TV Markíza)

Lenže Erik už v troch predchádzajúcich dueloch dokázal, že je mimoriadne silný súper. Hoci Sáre občas nechal náskok, nakoniec ju na plnej čiare porazil. Vyhral v šípkach, prenášaní lotičky i v lovení jabĺk v kadi s vodou. Na svoje konto si tak pripísal už štvrtý duel, ktorý vyhral 3:0. Sára však svoju prehru prijala so vztýčenou hlavou a svojej láske víťazstvo dopriala. Držala sa až do momentu, keď sa začali lúčiť. 

Zrejme najťažšie vnímala slová Lukáša Stanislava, ktoré hovorili za všetko. „Rozbilo sa niečo krásne, úprimné a odvážne. A to ma mrzí. Lebo obidvaja to majú veľmi ťažké od začiatku. A je mi veľmi ľúto, že to tak skončilo. A možno boli iba nepochopení,” povedal, pričom sám zadržiaval plač, no Sáre slzy predsa len vybehli.

Napokon sa so všetkými rozlúčila a nikomu nič nevyčítala. Práve naopak. Všetkým venovala niekoľko vrúcnych slov. A zdalo sa, že až vtedy si začali uvedomovať, čo spôsobili a že ju zbytočne obetovali. 

Erik Sáru porazil 3:0
Zobraziť galériu (6)
Erik Sáru porazil 3:0  (Zdroj: TV Markíza)

Sára Adamčíková sa musela s Farmou rozlúčiť
Zobraziť galériu (6)
Sára Adamčíková sa musela s Farmou rozlúčiť  (Zdroj: TV Markíza)

Napokon Sára s úsmevom Farmu opustila a na prekvapenie mnohých Erik bol ten, ktorý sa opustil. Po návrate na statok si sadol za duelantskú búdku a keď za ním prišli Katka či Xénia, rozplakal sa. A plakal aj počas toho, ako za ním chodili zvyšní farmári a vlastne aj počas zvyšku dňa. „Stalo sa to, že som prišiel do kuchyne a ona tam nie je,”  zrútil sa pred kamerou. Ostatní mali však v niečom predsa len pravdu. Čas všetko zahojí a po Farme sa títo zaľúbenci určite opäť stretnú. 

Erik Sárin odchod nezvládol
Zobraziť galériu (6)
Erik Sárin odchod nezvládol  (Zdroj: TV Markíza)

Erik plakal takmer celý zvyšok dňa
Zobraziť galériu (6)
Erik plakal takmer celý zvyšok dňa  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Erik ZahorjanFarma 12? Sára Adamčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu