Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vtipný PREKLEP známeho Slováka: Od krásnej missky chcel šokujúcu vec... Ukáž mi prsa!

Lukáš Kimlička poslal Kristíne Krajčírovej správu s veľmi odvážnou požiadavkou. Zobraziť galériu (2)
Lukáš Kimlička poslal Kristíne Krajčírovej správu s veľmi odvážnou požiadavkou. (Zdroj: Instagarm L.K./K.K.)

BRATISLAVA - Automatická oprava gramatiky či preklep urobený nechtiac - v oboch prípadoch môže vzniknúť vtipný, no naopak aj veľmi trápny moment. Najnovšie sa správu s takýmto obsahom podarilo poslať známemu slovenskému fotografovi a módnemu návrhárovi Lukášovi Kimličkovi. Od krásnej missky chcel šokujúcu vec... Ukáž mi prsa!

Správu, našťastie, poslal svojej veľmi dobrej kamarátke Kristíne Krajčírovej. Miss Slovensko z roku 2012 sa o screenshot z vtipného momentu podelila na sociálnej sieti Instagram. No keby Lukáša nepoznala, zrejme by sa mohla aj nahnevať, aké neprístojné návrhy jej dáva. 

Odrazu jej totiž napísal SMS. „Aj prsa mi musíš ukázať,“ píše sa v komunikácii. No fotograf sa našťastie okamžite opravil. Zrejme zaúradovali rýchle prsty a podaril sa mu takýto vtipný preklep. V ďalšej správe totiž uviedol veci na pravú mieru. „Psa,“ napísal bez zbytočných obkecov. 

No potom už nasledovalo len množstvo vysmiatych plačúcich smajlíkov, ktoré hovorili za všetko. A smiech nedokázala zastaviť ani krásna misska. „Mna je*ne!“ dodal Kimlička pobavený vlastným trapasom. Nuž, ešte že to bola kamarátka... Nabudúce si dá Lukáš zrejme na obsah svojich správ väčší pozor.

Vtipným preklepom sa na sociálnej sieti Instagram pochválila Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová.
Zobraziť galériu (2)
Vtipným preklepom sa na sociálnej sieti Instagram pochválila Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová.  (Zdroj: Instagarm L.K./K.K.)

Viac o téme: Lukáš KimličkaKristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu