Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nora Mojsejová robí modelku: 62 rokov a... pózy ako profesionálka!

Nora Mojsejová
Nora Mojsejová (Zdroj: foto: youtube.com)

BRATISLAVA - Nora Mojsejová mala k móde vždy blízko, veď robila aj vlastnú značku. Neskôr sa však jej život zamotal a jej biznis skončil. Teraz ju však oslovil na spoluprácu istý internetový magazín a... Výsledok je parádny, aj keď má podnikateľka už 62 rokov.

Nora je dnes už Kabheľová, no všetkým už zostane v pamäti ako Mojsejová. Práve s týmto priezviskom sa stala známou, objavovala sa v Smotánke, viedla vlastnú módnu značku a vystupovala vo viacerých televíznych šou. 

Dnes už o takomto živote môže iba snívať. A ako tvrdí, o veľkých peniazoch tiež. Napriek tomu sa na ňu nezabúda a najnovšie sa objavila v editoriáli jedného instagramového profilu. Hoci má Nora 62 rokov, oslovili ju, aby sa zhostila úlohy modelky. No a výsledok naozaj stojí za to! 

 

 

„Má 62 rokov a sledujú ju generácie, ktoré o nej v ére jej najväčšej slávy ani netušili. Nosili vtedy ešte plienky. Časy, kedy vďačne pútala pozornosť svojimi excesmi a ostrým jazykom v štýle "po mne potopa", sú preč. Vo väzbe si odsedela viac než rok, žije z minima,” uvádza sa v popise k fotografii s tým, že Nora má dnes svojich verných followerov, čo môže byť pre niekoho obrovskou záhadou a pre iného ani nie... 

Mojsejová má na istagrame 61-tisíc sledovateľov a v popise jej profilu stojí iba jednoduché "známa osoba". 

 

 

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu