Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zuzana Plačková zverejnila prvé FOTO výsledkov 33-tisícovej operácie: Ľudia jej naložili, drsná odpoveď influencerky!

Zuzana Plačková zverejnila prvé FOTO výsledkov 33-tisícovej operácie Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková zverejnila prvé FOTO výsledkov 33-tisícovej operácie (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - V piatok nadišiel deň D, kedy mohla Zuzana Plačková opustiť dvere prestížnej ukrajinskej kliniky krásy, kde absolvovala zákroky v hodnote 33-tisíc eur. Na letisku ju vyzdvihlo súkromné lietadlo s manželom Reném, dvojica následne odletela na spoločnú dovolenku. No a medzitým sa influencerka stihla pochváliť tým, ako po operáciách vyzerá jej tvár. Lenže ľudia zostali v absolútnom šoku.

Ako Zuzana avizovala, výsledky zákrokov sa prejavia až o niekoľko týždňov, keď ustúpi masívny opuch tváre. Prisľúbila dokumentovanie svojej premeny i porovnávačku pred a po, no nakoniec aj tak neodolala a svojim priaznivcom sa predsa len ukázala. A to aj napriek tomu, že predtým avizovala, že finálny efekt ešte pre spomínané opuchy nevidno a jej tvár bude v závere vyzerať úplne inak. 

Galéria: Zuzana Plačková
Zo záberov, ktoré na svojom Instagrame zverejnila, zostali niektorí zhrození. A to najmä z tvaru jej nosa. Mnohí ju dokonca prirovnali k zosnulej legende Michaleovi Jacksonovi. Temperamentná brunetka však na posmešky a správy zareagovala spôsobom sebe vlastným a hejterom veľmi rýchlo ozrejmila, ako sa celá vec má a aj to, čo si myslí o ich názoroch .

„Prosím vás, nepíšte mi ko**tiny, váš názor na operáciu si nechajte pre seba. Toto nie je final, pochopte, že som v štádiu hojenia a preto počkajte, kým sa to zahojí, a potom môžete súdiť! Určite ma to nezmenilo na nepoznanie. Nedala som si lámať kosti ani sánku ani nič podobné. Keď sa to zahojí, budem to znovu ja, ale krajšia, sviežejšia, bez dvojitej brady. Toto je stále veľký opuch v okolí líc a nosa," odkázala na Instagrame tmavovláska, ktorá si teraz užíva dovolenku v teplúčku. 

Takto Zuzana vyzerá po tom, čo absolvovala sériu zákrokov.
Zobraziť galériu (4)
Takto Zuzana vyzerá po tom, čo absolvovala sériu zákrokov.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Tento efekt je ovplyvnený opuchom, skutočné výsledky sa prejavia až o niekoľko týždňov.
Zobraziť galériu (4)
Tento efekt je ovplyvnený opuchom, skutočné výsledky sa prejavia až o niekoľko týždňov.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu