Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Evelyn sa počas duelovej Farmy neudržala: 5 výbuchov smiechu, nevedela pokračovať!

Nedokázala sa udržať Zobraziť galériu (5)
Nedokázala sa udržať (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že aj majster tesár sa občas utne a dôkazom toho sú aj naši moderátori. Väčšine z nich sa pred kamerou už podaril väčší či menší brbt, prípadne nevedeli na uzde udržať svoje emócie. No a presne to sa najnovšie stalo aj Eve "Evelyn" Kramerovej.

Evelyn je v prvom rade komička a k humoru má mimoriadne blízko. Svoje moderátorské schopnosti ale naozaj driluje, netají sa tým, že kvôli svojmu prejavu pred kamerou vyhľadala aj odbornú pomoc, aby bol jej výkon čo najlepší. Lenže aj ona je len človek, ktorý občas podľahne svojim emóciám. A presne to sa stalo aj počas piatkovej epizódy Farmy. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová
V duelovej časti už klasicky navštívila oboch súperov a vyspovedala ich. Debata s Michalom sa však akosi vymkla spod kontroly. Súťažiaceho prezývaného aj Tarzan sa pýtala na rybačku, vtom ju ale z ničoho nič premohol výbuch smiechu. Tvár si skryla do dlaní, záchvat predýchala a ospravedlnila sa. „Prepáč, mne teraz hrozne došiel jeden vtip,” vysvetľovala. 

Evelyn nedokázala zadržať výbuch smiechu
Zobraziť galériu (5)
Evelyn nedokázala zadržať výbuch smiechu  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Moderátorka si utierala slzy a priznala, že jej pri rozhovore s Michalom napadol vtip.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka si utierala slzy a priznala, že jej pri rozhovore s Michalom napadol vtip.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Počúvaj, hrozný vtip som počula o siamských dvojčatách blondínkach a teraz mi došiel v tejto sekunde. Počkaj. Potom ti ho poviem,” hovorila rýchlo, keď ju duelant vyzval, aby mu vtip povedala. „Ja viem, robota, dobre. Zvládneš to? Ježiš, šak si profesionálka, to nemôžeš sa udržať ako trochu vážna?" snažil sa ju podporiť Michal, lenže vtom Evelyn premohol ďalší záchvat. 

A o pár sekúnd opäť. „Dobre,” prehlásila, začala sa chystať, lenže keď sa jej Michal spýtal, či si je istá, Evelyn dostala ďalší záchvat. „Ježiš. Ja sa zbláznim. Pane Bože. Prepáč, prepáč,”  habkala pomedzi smiech a pod očami si utierala slzy, ktoré jej vybehli. A ďalší pokus o dokončenie rozhovoru dopadol rovnako. Blondínka sa opäť ospravedlnila. „Mne sa neomlúvaj, ja ťa neplatím,” smial sa tmavovlasý farmár. 

Napokon sa predsa len Evelyn podarilo ďalší výbuch smiechu zadržať, ústa jej však poriadne vykrúcalo aj naďalej
Zobraziť galériu (5)
Napokon sa predsa len Evelyn podarilo ďalší výbuch smiechu zadržať, ústa jej však poriadne vykrúcalo aj naďalej  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Napokon sa Evelyn ako-tak upokojila a začala odznova. Michal teda začal odpoveď a ďalší záchvat smiechu už neprišiel. Lenže na moderátorke bolo celý čas vidieť, že sa ledva drží, krivila pery a zdalo sa, že ju opäť premôže smiech. Nakoniec to ale predsa len zvládla. A ako to už pri nej býva, z celej situácie si vystrelila ona sama a na svojom Instagrame zverejnila aj video, ktoré úprimne pobavilo mnohých fanúšikov Nuž, tomu sa povie čaro okamihu!

Viac o téme: Eva Evelyn KramerováFarma 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu