Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovská radosť! Markizácki moderátori 3 roky po narodení dcérky: Čakajú ďalšie dieťa!

Diana Hágerová a Roman Juraško sa čoskoro stanú dvojnásobnými rodičmi. Zobraziť galériu (7)
Diana Hágerová a Roman Juraško sa čoskoro stanú dvojnásobnými rodičmi. (Zdroj: Instagram D.H.)

BRATISLAVA - V roku 2017 sa z markizákov Diany Hágerovej (31) a Romana Juraška (41) stali rodičia dcérky Izabelky. Odvtedy ubehli tri roky a dvojica má opäť dôvod na radosť. Čoskoro sa im narodí ďalšie bábätko!

Radostnou novinkou sa aj po troch rokoch dvojica podelila na sociálnej sieti Instagram. Presne tak to urobili aj v roku 2017, keď oznamovali Dianino prvé tehotenstvo. „Už čoskoro náš život získa nový zmysel,“ napísala vtedy k fotke so zaobleným bruškom budúca mamička. Izabelka sa im narodila koncom októbra toho roku. 


Markizáci budú mať bábätko: Moderátorka je tehotná!


No a  presne 3 roky potom dvojica oznámila ďalšiu krásnu správu. K dcérke čoskoro pribudne súrodenec. „Izabelka z nás urobila rodinu pred 3 rokmi. Dnes sme jej ako špeciálny darček k narodeninám povedali, že naša rodina sa rozrastie,” napísala k rodinnej fotke Hágerová.

„Sme neskonale šťastní, že nám bolo dopriate stať sa dvojnásobnými rodičmi. V dnešných ťažkých časoch sme si to nechávali dlhšie len pre seba. Sme totiž aj veľmi pokorní a prajeme si len, nech sme všetci zdraví,“ povedala pre web markiza.sk Diana. Budúcim dvojnásobným rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Roman JuraškoTeleránoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu