Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rezešovej najhoršie obdobie: Najprv smrť otca a potom... RAKOVINA

Linda Rezešová Zobraziť galériu (3)
Linda Rezešová (Zdroj: Instagram LR)

BRATISLAVA - Akoby jedna rana osudu nestačila... Linda Rezešová si dnes zaspomínala na nešťastné obdobie svojho života. Už ako dieťa prišla o otca a jej mame toho na pleciach zostalo viac ako dosť. Do toho zaútočila ešte aj rakovina.

Aktuálna situácia je pre mnohých ťažká a ľudia podliehajú negatívnym myšlienkam. Presne preto sa rozhodla Linda Rezešová prehovoriť ľuďom do duše, aby sa nenechali strhnúť pochmúrnymi náladami. A snažila sa ich povzbudiť myšlienkou, že každý problém sa dá vyriešiť. 

Galéria: Linda Antal Rezešová

Pri tejto téme spomenula aj neľahké obdobie vo svojom živote – ťažké najmä pre jej mamu. Linda totiž prišla o otca, keď mala len 4 roky. Keď zomrel, mal 33 rokov a zostala po ňom 24-ročná vdova. „Zostali jej na krku obrovské dlhy, lebo v tom 82. roku jej zostala zhruba pôžička 30-tisíc korún, čo bol obrovský peniaz, na to, aby splatila byt, teda pôžičku na byt, ktorú si s otcom zobrali. A moja mama sa proste nevzdala,” uviedla Linda. 

Lindin post ku dňu otcov
Zobraziť galériu (3)
Lindin post ku dňu otcov  (Zdroj: Instagram LR)

Pani Lenčová zostala sama s dvomi deťmi a nechcela, aby im niečo chýbalo. „Takže pracovala, našla si dve zamestnania, robila v jednej práci cez deň, v druhej práci v noci a proste to dávala celé roky,” povedala bývalá misska. Lenže potom prišla ďalšia rana. „Potom prišlo do toho onkologické ochorenie, keď mala 35 rokov,” prezradila Linda. 

Napriek tomu však vraj nikdy nevidela svoju mamu vzdávať sa. „Preto vám chcem povedať, že motivujte každého vo svojom okolí, k tomu, že všetko v živote – vo väčšine prípadov teda – sú riešiteľné situácie. Ľudia by mali byť viac kreatívni, viac pozitívni a nachádzať spôsoby, ako situáciu vyriešiť. S týmto negatívnym a nasratým myslením a prístupom, ako sú teraz na seba všetci hrozne zlí... tak si myslím, že musíme zostať veselí. Vedomosti nestrácame, ani schopnosť niečo vytvárať a ja všetkým držím palce, žiadne obdobie netrvá večne,” uzavrela svoje motivačné rozprávanie. 

Rezešovej najhoršie obdobie: Najprv
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LR)

Viac o téme: Linda Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu