Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Radikálna zmena: Zuzana Plačková si nechala upraviť tvár a rozpustiť pery... FOTO Nespoznal ju vlastný telefón!

Radikálna zmena! Zobraziť galériu (5)
Radikálna zmena! (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková sa aktuálne nachádza v zahraničí, kde vycestovala s úmyslom upraviť svoju vizáž. Zverila sa do rúk odborníkom a podstúpila rovno niekoľko zákrokov. Medzi nimi napríklad aj rozpúšťanie napichaných pier - podobne, ako to prednedávnom urobila Silvia Kucherenko.

Ukrajinský lekár, ktorého Zuzana vyhľadala, pritom pre pár dňami upravoval Daru Rolins. Zuzana síce taktiež absolvovala zmenu čŕt tváre, no išlo o čosi celkom iné. „Odtiaľto mi zobral trošku tuku, ktorý sa spracoval a napichal mi ho do tváre, čiže nebudem potrebovať žiadne špeciálne injekcie niekoľko rokov," napísala k fotografii svojho tela na Instagrame, kde vidno prelepenú ranu po odsaní. 

Galéria: Zuzana Plačková
Zuzana Plačková si najprv nechala odsať trochu tuku z tela, potom jej ho aplikovali do tváre
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková si najprv nechala odsať trochu tuku z tela, potom jej ho aplikovali do tváre  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Onedlho ale kráľovná slovenského Instagramu pridala ďalší záber a prezradila, že si nechala upraviť aj veľkosť dovtedy napichaných pier. Výplň dala rozpustiť. Najnovšie zábery vzhľadu tváre po zákrokoch zverejnila po niekoľkých dňoch, zatiaľ sa však úplne neukázala. „Som týždeň po operácii, konečne mi dal pán doktor dole bandáže. Som extrémne opuchnutá, preto tento filter. Z nosa mi troška dosť opuchli oči, tak vyzerám katastrofálne, ako keby som ryžu varila," naložila si Zuzana. 

„Mám ešte veľa modrín, opuch, postupne to pôjde dole. Všetko som vám zdokumentovala, mám fotky pred, fotky ako som sa zobudila z narkózy, aká som bola extrémne opuchnutá. Potom vám všetko poukazujem, len čakám, kým sa zahojím, aby ste videli, ako to všetko ide," uviedla k zverejneným videám, kde priznala aj zmenšenie pier. „Malé pery si nevidel. Úplne mi ich rozpustil," napísala. 

V Ukrajine Zuzana absolvovala aj rozpustenie výplne pier.
Zobraziť galériu (5)
V Ukrajine Zuzana absolvovala aj rozpustenie výplne pier.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Najväčšia prča však prišla až potom. Tvár influencerky musela prejsť naozaj obrovskou zmenou a svoje zrejme urobil najmä zmieňovaný opuch. Zuzana sa totiž snažila cez telefón prihlásiť na svoj bankový účet. Lenže telefón, ktorý má namiesto hesla rozoznať črty jej tváre, zostal akosi zmätený. Prístup akosi neprichádzal a na displeji sa stále krútilo koliečko, ktoré ukazovalo, že smartfón sa svoju majiteľku stále snaží rospoznať. „Bez šance," napísala k týmto záberom pobavená influencerka, ktorá svoju kompletnú premenu ukáže už čoskoro. 

Influencerka sa pochválila aj vtipnou kuriozitou - jej tvár neidentifikoval ani jej mobil.
Zobraziť galériu (5)
Influencerka sa pochválila aj vtipnou kuriozitou - jej tvár neidentifikoval ani jej mobil.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu