Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka zažila najhoršie fotenie s uznávaným Kimličkom: Mala som strach, bolo to strašné!

Z toho, čo sa dialo, bola úplne vykoľajená! Zobraziť galériu (5)
Z toho, čo sa dialo, bola úplne vykoľajená!

BRATISLAVA - Gabika Marcinková je herečka, ktorá okrem talentu zaujme i neobyčajnou krásou. Predsa len, nie nadarmo sa v minulosti dostala do prestížneho rebríčka najkrajších žien sveta. Lukáš Kimlička je zasa uznávaným fotograf a nejedna známa i neznáma dáma túži po príležitosti, aby sa stala objektom jeho fotoaparátu a pochválila sa skvostnými zábermi. Plánovaná spolupráca týchto dvoch šikovných umelcov teda vyvolávala dojem, že nemôže dopadnúť inak, ako na výbornú. Lenže...

Aby sa fotenie nezvrhlo v niečo nečakané, nesmeli by ho zorganizovať Adela Vinczeová a Dano Dangl, ktorý si Gabiku Marcinkovú pozvali ako hosťa do 2na1. No a ako to už pri tejto šou býva, ani tentokrát nebude núdza o rôzne "kulehy". Do jednej z najobľúbenejších brán - skrytej kamery - dvojica moderátorov zatiahla aj Lukáš Kimličku, ktorý mal Gabiku Fotiť pre potreby televízie Markíza. 

Galéria: Gabika Marcinková v šou 2na1
Ešte počas skrášľovania sa v maskérni herečka vôbec netušila, že ju čaká naozaj strašidelný zážitok a bude pochybovať o svojej vlastnej psychike. Tvorcovia totiž našli dvojníkov všetkých účastníkov fotenia - od maskérky, cez asistenta, čašníčku až po samotného Kimličku. Zádrheľ bol v tom, že v ateliéri, kde sa fotilo, boli pripravení spomínaní dvojníci. Tí čakali na rôznych miestach, a tak Gabika na vlastné oči niekoľkokrát videla situáciu, ako zmizli za plátnom a zrazu sa objavili na jeho druhej strane alebo celkom inom mieste. 

V šou 2na2 si z Gabiky Marcinkovej vystrelili pomocou dvojníkov
Zobraziť galériu (5)
V šou 2na2 si z Gabiky Marcinkovej vystrelili pomocou dvojníkov  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Gabika Marcinková počas fotenia vôbec nechápala, čo sa okolo nej deje
Zobraziť galériu (5)
Gabika Marcinková počas fotenia vôbec nechápala, čo sa okolo nej deje  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Herečka už nedokázala skryť nervozitu, nechápala, ako môžu ľudia tak rýchlo presúvať a všetko vyvrcholilo v momente, keď ju Kimlička obišiel, zašiel za roh a vzápätí sa objavil rovno pred jej očami. To, že nejde o Lukáša, nemala šancu odhaliť, keďže dvojník mal na sebe to isté oblečenie a pred tvárou fotoaparát. „Dobre. Toto si ako urobil," začala sa zmätene pýtať, no fotograf jej neodpovedal a tváril sa akoby sa nič zvláštne nedialo. Namiesto toho sa jej spýtal, či sa cíti dobre a niekoľkokrát jej ponúkol vodu. Gabika si tak v tom momente musela myslieť, že jej asi preskočilo. „Ja sa tam musím ísť prejsť," vyhlásila, no veľmi rýchlo ju usadili, aby celý fór nemohla odhaliť. 

Gabika dokonca neskôr v štúdiu 2na1 úprimne vyhlásila, že mala skutočný strach a celé fotenie bolo strašné. To, ako to napokon zvládla, uvidíte na obrazovkách Markízy už dnes večer! 

Ateliér na fotenie bol nachystaný tak, aby Gabika nemala šancu zistiť, ako je možné, že ľudia sa presúvajú tak rýchlo
Zobraziť galériu (5)
Ateliér na fotenie bol nachystaný tak, aby Gabika nemala šancu zistiť, ako je možné, že ľudia sa presúvajú tak rýchlo  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Lukáš KimličkaGabika Marcinková2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu