Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otec markizáckeho farmára prekonal Covid: Ľahký priebeh vďaka TOMUTO!

Michal Gajdošech a jeho otec Peter Zobraziť galériu (4)
Michal Gajdošech a jeho otec Peter (Zdroj: Tv Markíza, Facebook PG)

BRATISLAVA - Koronavírus sa už objavil aj v rodine markizáckeho farmára a modela Michala Gajdošecha. Jeho otec Peter opísal svoju skúsenosť na Facebooku. Vírus nijako nezľahčuje, no on sám mal veľmi mierny priebeh a je si istý, čomu to pripísať.

Michal Gajdošech je známy ako model, zviditeľnil sa aj na markizáckej Farme. V týchto dňoch na svojom profile na sieti Facebook zdieľal video svojho otca Petra, ktorý prekonal koronavírus. 

Otec markizáckeho farmára prekonal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Makíza)

„28. septembra som sa vrátil z Egypta z dovolenky, z kajtovačky. 2. októbra som šiel na test na Covid-19. Bol som pozitívny na ten vírus,” začal svoje rozprávanie pán Peter, ktorý opísal aj svoje príznaky. „Ako to u mňa prebiehalo: Prvého, druhého, tretieho októbra som mal diskomfort v hrdle a na hlasivkách. Mal som dva dni soplíky a štvrtého októbra som sa zobudil ráno a vedel som, že som zdravý,” vyhlásil. Keď sa už cítil lepšie, svoj stav si skontroloval odmeraním tlaku, tepu aj telesnej teploty.  

Otec markizáckeho farmára prekonal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook PG)

Z jeho slov je jasné, že choroba mala u neho úplne mierny priebeh. A má aj jasnú predstavu o tom, prečo sa tak stalo. „To, čo ľudia hovoria, že máte šťastie, nemusí to byť šťastie, ale podľa mňa vysvedčenie za to, ako ste žili posledných 10, 15, 20 rokov. Ja žijem tak, že sa snažím žiť bez stresu, byť vnútorne vyrovnaný, snažím sa posúvať v poznaní - poznanie je podľa mňa nekonečný proces, no ale hlavne sa veľa hýbem, myslím, že mám zdravý životný štýl, kajtujem, plávam, hrám hokej, bicyklujem a rekreačne robím veľa druhov športov. Venujem sa biozáhrade, kde ručne rýľujem a kosím trávu,” vymenoval svoje aktivity, ktoré mu pomáhajú držať sa vo forme a byť fit.

Otec markizáckeho farmára prekonal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook PG)

Napriek tomu si pán Gajdošech nemyslí, že by sme mali nad koronavírusom mávnuť rukou. „Nechcem vôbec zľahčovať toto ochorenie, myslím, že je veľmi nebezpečné a každá viróza môže mať fatálne následky. Toto video robím vlastne preto, aby ste už nemohli povedať, že nepoznáte nikoho, kto mal Covid-19, lebo ja som ho mal,” ukončil svoje rozprávanie.  

Viac o téme: Michal Gajdošech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu