Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Adela a Viktor narážajú na prekážky: Komplikácie s adopciou!

Viktor a Adela Vinczeovci Zobraziť galériu (2)
Viktor a Adela Vinczeovci (Zdroj: Instagram VV)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že Adela Vinczeová a Viktor Vincze majú problémy s počatím vlastného dieťaťa. Rozhodli sa teda ísť cestou adopcie. Narážajú však na rovnaké problémy ako kopec ďalších ľudí...

Detské domovy sú plné "odložených" detí a zároveň je na Slovensku mnoho párov, ktoré nemôžu mať deti. Situácia s osvojením však nie je taká jednoduchá, ako sa môže na prvý pohľad zdať. 

Galéria: Svadobný deň Adely a Viktora Vinczeovcov

K párom zvažujúcim adopciu patria aj známi moderátori Adela a Viktor Vinczeovci. Viktor už dávnejšie priznal, že má problém s plodnosťou a adopciu vidí ako jednu z možností. No každý pár, ktorý sa pre túto cestu rozhodne, čelí mnohým prekážkam. 

Okrem niekoľkonásobného preverovania je základným problémom fakt, že mnoho detí v domovoch vôbec nie je možné adoptovať. „Väčšinu detí v detských domovoch ich biologickí rodičia neuvoľnili na adopciu. Takže väčšina detí je neadoptovateľných,” vysvetlil Vincze fanúšičke, ktorú zaujímalo, prečo sa na adopciu dieťaťa čaká tak dlho, keď ich je tak veľa opustených. 

Známi moderátori sú zatiaľ stále len na začiatku cesty. „My sme ale ešte stále len v prípravnom procese, ktorý nie je uzavretý,” prezradil Viktor. 

Adela a Viktor narážajú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram VV)
 

 

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu