Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľká premena slovenskej speváčky: Nezmestila sa do nohavíc a teraz... TOTO bude bolieť!

Nezmestila sa do nohavíc a teraz... Zobraziť galériu (4)
Nezmestila sa do nohavíc a teraz... (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Sportoví nadšenci majú hlavu v smútku. Počnúc štvrtkom sa na Slovensku zatvorili všetky fintescentrá i športoviská, a tak tým, čo makajú na zdravom a krásnom tele, nezostáva nič iné, len hľadať spôsoby, ako si efektívne zacvičiť aj v pohodlí domova. Súčasná situácia nepotešila ani speváčku Lenku Leru Rakarovú. Tá totiž v poslednom období nabrala niekoľko kíl navyše a aktuálne jej do zapnutia obľúbených nohavíc chýba slušný kus. Blondínka sa teda rozhodla, že začne potiť krv a... TOTO môžete robiť aj doma!

Ešte len začala a už musí vymýšľať náhradný plán. Lenku sme stretli v jednom z bratislavských fitnescentier, kam si prišla dať do tela. Vzhľadom na to, že išlo o jej prvý tréning, technika speváčky síce už na prvý pohľad pokrivkávala, no vykryla ju snahou a motiváciou. Ako sme spomínali, odhodlanie vraj prišlo, keď si zrazu uvedomila, že sa nezmestí do svojich obľúbených kúskov oblečenia. 

Veľká premena slovenskej speváčky: Nezmestila sa do nohavíc a teraz... TOTO bude bolieť! (Zdroj: Vlado Anjel)

Galéria: Lera sa pustila do boja s prebytočnými kilami
A tak sa Lera rozhodla, že podstúpi premenu a dostane sa do formy, akú ešte nikdy nemala. „Postupne som sa začala zväčšovať. Tak som si povedala, že je načase s tým niečo urobiť a rozhodla som sa k tomu pristúpiť radikálne. Začala som chodiť do fitka, behávať, zmenila som stravovací plán,” povedala nám Lenka s tým, že by chcela schudnúť okolo osem kilogramov, hoci vie, že na váhu by sa veľmi zameriavať nemalo.

 

Lenka sa poctivo vrhla na trénovanie, fitnescentrum však aktuálne musí vymeniť za výzvy a online streamy.
Zobraziť galériu (4)
Lenka sa poctivo vrhla na trénovanie, fitnescentrum však aktuálne musí vymeniť za výzvy a online streamy.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Studená sprcha ale prišla v momente, keď schválili rozhodnutie o zatvorení fitnescentier. „To je absolútna katastrofa. Nielenže nemôžem koncertovať, spievať, hrať v divadle, nemôžem už chodiť ani do fitnescentra... Ale ak mám správne informácie, tak tréningy tu vo Fit up budú pokračovať aj online formou, to znamená, že budú rôzne streamy a výzvy a ja sa do každej tejto možnosti plánujem zapojiť, aby som mohla splniť svoje ciele. V tejto dobe a ešte aj s tým strašiakom zvaným Covid, netreba doma len sedieť a zabúdať na to, čo je podstatou imunity. Je to veľmi dôležité,” vyjadrila svoj názor Lenka. 

S blondínkou sme sa na konci nášho rozhovoru dokonca dohodli aj na nečakanej výzve, ktorú bez váhania prijala. Na jej splnenie má tri týždne. „Mám také jedny nohavice, do ktorých sa nevojdem. Ak ich o tri týždne zapnem, časť cieľa bude splnená,” hecla sa speváčka, ktorá nám poskytla aj fotku, kde vidno, že spomínaný obľúbený kúsok nedokáže zapnúť a medzi gombíkom a dierkou jej chýba niekoľko centimetrov. To, či sa jej to podarí, uvidíme už o tri týždne, viac pikošiek o plánovaných tréningoch a výzvach ohľadom cvičenia doma sa dozviete v našom video-rozhovore vyššie!

Lenka prijala našu výzvu, prvé výrazné výsledky má vďaka online tréningom dosiahnuť už o tri týždne.
Zobraziť galériu (4)
Lenka prijala našu výzvu, prvé výrazné výsledky má vďaka online tréningom dosiahnuť už o tri týždne.  (Zdroj: Vlado Anjel)
Takto Lera vyzerá na začiatku svojej premeny.
Zobraziť galériu (4)
Takto Lera vyzerá na začiatku svojej premeny.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Lenka Lera RakarCvičenie doma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu