Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Malachovský a Rašla vybavili deťom kšefty v jojkárskom seriáli: Z novinky si urobili rodinný podnik!

Juraj Rašla a Sväťo Malachovský vybavili pre svojich synov kšefty v novom seriáli. Zobraziť galériu (6)
Juraj Rašla a Sväťo Malachovský vybavili pre svojich synov kšefty v novom seriáli. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Joj v sobotu večer odvysiela nový seriál s názvom Uhorčík. Hlavné postavy si v ňom okrem iných zahrajú aj Sväťo Malachovský (48) a Juraj Rašla (50). A pracovnú príležitosť využili na 100%. Kšefty totiž v novinke vybavili aj svojim deťom. Druhý zo spomínaných si z projektu urobil doslova rodinný podnik!

Seriál sa nakrúcal minulý rok cez leto a tento rok cez prázdniny sa ešte dotáčali niektoré časti. Deti známych slovenských hercov tak neraz sprevádzali svojich otcov na nakrúcania. Bolo preto len otázkou času, kedy ich režisér obsadí do nejakých epizódnych postáv. Presne tak sa k svojej prvej hereckej skúsenosti dostal aj syn Sväťa Malachovského.

Sväťo Malachovský s synom Teom.
Zobraziť galériu (6)
Sväťo Malachovský s synom Teom.  (Zdroj: TV JOJ)

Deväťročný Teo, ktorého má s prvou manželkou Ľubicou, sa mihne v seriáli vo viacerých menších úlohách - ako kočiš, páža či v hromadných scénach s dedinčanmi. Oveľa väčší rodinný podnik si z nového seriálu urobil Sväťov kolega Juraj Rašla. Ten totiž kšeft vo filme vybavil rovno štyrom svojim deťom.

Synovia Juraja Rašlu - Adam, Jakub a najmladší Juraj.
Zobraziť galériu (6)
Synovia Juraja Rašlu - Adam, Jakub a najmladší Juraj.  (Zdroj: TV JOJ)

Syn Adam (26), Jakub (21) a Juraj (11) si zahrajú epizódne postavy. Dcéra Lucia (9) sa zas mihne v hromadných scénach. Menšiu postavu si strihne dokonca aj Jurajov synovec z Ameriky, syn jeho brata, 21-ročný Andrew. No a aby toho nebolo málo, kšeft vybavil aj svojej manželke Lucii, ktorá je vizážistka a maskérka. Keď na výrobe potrebovali výpomoc, ruku k dielu pridala aj ona. 

Viac o téme: Sväťo MalachovskýJuraj Rašla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu