Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenská speváčka si zmrzačila ruku: Preboha, fakt jej to spôsobilo TOTO?

Toto naozaj?! Zobraziť galériu (4)
Toto naozaj?! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Keď sa povie "zranenie z povolania", človek by si mohol predstaviť skutočne čokoľvek. nevynímajúc tie najvážnejšie pracovné úrazy. No povedali by ste si, že zraniť sa môže aj muzikant, a to rovno pri takej nevinnej činnosti, akou je hra na tamburíne? Veru, aj to sa dá...

Nie je ničím výnimočným, že niektorí hudobníci sa pri svojich vystúpeniach dostanú do takého stavu, že by zo seba pri precítení hudby pokojne zvliekli aj vlastnú kožu. A hoci ich umelecké predstavenia vyzerajú na pohľad absolútne fascinujúco, až má človek dojem, že im to ide úplne ľahučko a absolútne prirodzene, aj pri tejto činnosti si človek dokáže privodiť nepríjemné zdravotné komplikácie. 

Galéria: Zuzana Smatanová
No a nepotrebujete k tomu ani husle či iné sláčikové nástroje. Konkrétne pri nich sa už neraz dokázalo, že pri troške nepozornosti sa hranie dokáže vymknúť spod kontroly a umelcovi dokážu poriadne strpčiť život. Lenže taká tamburína vyzerá na prvý pohľad úplne nevinne. O opaku by najnovšie vedela hovoriť speváčka Zuzana Smatanová. 

Tá sa na svojom Instagrame "pochválila" mimoriadne nepríjemným zranením. Brunetka, ktorá má za sebou roky praxe, si totiž pri hraní absolútne odpísala jednu z rúk. Teda aspoň na nejaký čas, keďže končatinu má momentálne na dobu neurčitú celú obviazanú. Hru na nástroj si odniesla celá jej dlaň, ktorá momentálne nie je veľmi použiteľná. 

Zuzana Smatanová to s hrou na tamburínu zrejme trošku prehnala...
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Smatanová to s hrou na tamburínu zrejme trošku prehnala...  (Zdroj: Instagram Z.S.)

„Keď sa na koncerte rozhodneš hrať na tamburínu - tak už to rob poriadne,” napísala brunetka k záberu svojej ruky, ktorá je pod palcom opuchnutá, začervenaná a evidentne podliata krvou. Na sociálnej sieti potom zverejnila ďalšiu snímku, kde už má ruku celú obviazanú. „Dobre to bude,” skonštatovala speváčka, ktorá si na tamburínu počas najbližších dní určite nezahrá. 

Viac o téme: Zuzana Smatanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu