Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vojna na markizáckych obrazovkách: Zlízla si to bývalá Miss... P**a a feťáčka!

Vojna na markizáckych obrazovkách! Zobraziť galériu (4)
Vojna na markizáckych obrazovkách!

BRATISLAVA - Tak toto ešte bude mať dohru! Diváci Markízy sa nestačia diviť. Tí, čo sledujú 12. sériu šou Farma, sú každý deň svedkami čoraz napätejšej atmosféry. Aktuálne tvorcovia hru ešte viac zamiešali a súťažiacich z oboch táborov poriadne podusili - na stranu dediny poslali temperamentnú Nikol Fridrichovú (32), bývalú víťazku súťaže Miss Carat Tuning.

Tú na strane dediny veľmi dobre neprijali, asi najviac leží v žalúdku Beáte a Eve. Práve prvá z menovaných sa do nej často navážala, keď sa však dozvedela, že Nikola ju tiež mala v ústach, na svoj slovný výlev akosi zabudla a dušovala sa, že ona ju za chrbtom nikdy neohovárala.

K dvojici spomínaných farmárok sa dostalo, že ich Nikola označila ako "pi**e". Hoci to blondínka pôvodne povedala úplne inak, vyrývali do nej, koľko sa dalo a žiadali ju, aby si ich "nebrala do papule", pretože oni ju vôbec neriešia. Opak ich tvrdenia na obrazovkách dokázal následný prestrih spred pár dní. 

Galéria: Finalisti Farmy 12
Beáta a Eva si na Nikole poriadne zgustli, svojej kolegyni vyhlásili vojnu.
Zobraziť galériu (4)
Beáta a Eva si na Nikole poriadne zgustli, svojej kolegyni vyhlásili vojnu.  (Zdroj: Farma 12)

No aj po tejto výmene názorov ju... V súkromí opäť ohovárali. Opustila sa najmä kyprá tmavovláska, ktorá sa označuje za vyrovnanú sebavedomú osobnosť. „Do očí nevie povedať nič a poza chrbát má veľkú hubu,” vyjadrila sa, pričom zrejme zabudla na niekoľko situácií, keď mala poza chrbát veľké ústa ona sama. A potom znova. „Do p**e. Som si sem chcela prísť oddýchnuť a oni nám sem ešte dajú hlúpu p**u vypatlanú,” rozčuľovala sa pred Evou v nasledujúci deň. 

Nikol to na strane dediny nebude mať vôbec také jednoduché.
Zobraziť galériu (4)
Nikol to na strane dediny nebude mať vôbec také jednoduché.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na Nikolu však nemá pekné slovo ani mešťan Adam, ktorý s ňou mal ostrý konflikt ešte predtým, ako odišiel do nemocnice a následne sa na statok vrátil len pred pár dňami. Ten pôvodnú členku mestského tímu zasa spomenul pri ohováraní Rebeky a Nikolu označil ako "feťáčku", lenže potom mu zrejme jeho slová došli a všetko sa rýchlo snažil zahovoriť. „A Rebeka, keď sa dala na cestu hentej hnusnej feťáčky... Bývalej... Či ešte terajšej, budúcej... Neviem,” nakladal. Nuž, zdá sa, že Nikol to aktuálne nebude mať jednoduché ani na jednej strane...

Adam označil Nikol Fridrichovú slovom feťáčka.
Zobraziť galériu (4)
Adam označil Nikol Fridrichovú slovom feťáčka.  (Zdroj: Farma 12)

Viac o téme: Farma 12Nikol Fridrichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu