Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po silikónoch ďalšia plastika? Mirgová zmenená na nepoznanie: Toto FOTO vyvolalo vlnu kritiky!

Dominika Mirgová jedinou fotkou vyvolala lavínu kritiky. Zobraziť galériu (2)
Dominika Mirgová jedinou fotkou vyvolala lavínu kritiky. (Zdroj: Instagram D.M.)

BRATISLAVA - Je úplne iná! Dominika Mirgová (28) výrazne schudla a dnes sa pýši ukážkovou postavou, ktorú rada prezentuje v sexi outfitoch. Netají dokonca, že si ku krajšiemu dekoltu dopomohla plastickou operáciou. No jej fanúšikovia vyslovili podozrenie, že podstúpila aj iné zákroky. Je vraj zmenená na nepoznanie. Toto FOTO vyvolalo vlnu kritiky!

Galéria: Dominika Mirgová

Dominika Mirgová v týchto dňoch zverejnila fotku, na ktorej pózuje so svojím synom Peťkom. Sexi mamička s latexovým čiernym klobúčikom na hlave však okamžite vyvolala vlnu kritiky. Všetko na fotke je absolútne s kostolným poriadkom a ide o krásny záber milujúcej mamy so svojím dieťaťom. Jej fanúšikovia však predsa len upozornili na jednu vec, ktorá sa im nepáči. 


Tajila to mesiace: FOTO Prasklo tajomstvo Dominiky Mirgovej... Bol najvyšší čas!


Dominika sa podľa nich v poslednom období zmenila doslova na nepoznanie. Je pravda, že blondínka v posledných rokoch výrazne schudla, nechala si predĺžiť vlasy, oblieka sa oveľa odvážnejšie a nie je to tak dávno, čo sa verejne priznala k plastickej operácii svojich pŕs. Jej obdivovateľom sa však zdá, že aj vďaka týmto zmenám to už nie je tá Dominika, ktorú roky obdivovali. 

Dokonca vyslovili podozrenie, že Mirgová podstúpila aj ďalšie zákroky vrátane úpravy kontúr tváre. No tieto komentáre už dnes pod záberom nenájdete - známa Slovenka diskusiu plnú negatívnych komentárov vymazala a možnosť pridania ďalších komentárov zablokovala. A tri dni po tom zverejnila obsiahle vyjadrenie. 

Po silikónoch ďalšia plastika?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.M.)

„Čo dokáže spraviť jeden efekt a klobúk na fotke. Nekážte mi, čo je pre mňa najlepšie. To môže len moja rodina a ľudia môjmu srdcu blízki, od ktorých to jedine prijmem, ale aj tak si budem robiť to, čo chcem ja! Takže ma absolútne nezaujímajú vaše komentáre, že to už nie je tá Dominika, že bola krajšia s kilami navyše, bez úprav a bla bla bla. Tá Dominika, ktorú ste si asi vy vytvorili, je dávno preč!“ napísala bez servítky Mirgová.

„Ja sama najlepšie viem, čo je pre mňa najlepšie, nie ty! Keď sa ti nepáči, kľudne môžeš opustiť môj Instagram a nepísať zbytočné komentáre, ktoré nikoho nezaujímajú a hlavne pod fotku s mojím synom! Aj keby som sa raz rozhodla pre plastické operácie a budem vyzerať ako Barbie, je to snáď moja vec, nie? Ja chápem, 100 ľudí, 100 chutí, ale načo to písať?“ pokračovala Dominika, s tým, že tiež má svoj názor, no necháva si ho pre seba. Nemá totiž potrebu ubližovať druhým ľuďom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čo dokáže spraviť jeden efekt a klobúk na fotke 😁 nekážte mi, čo je pre mňa najlepšie. To môže len moja rodina a ľudia môjmu ❤️ blízki, od ktorích to jedine prijmem, ale aj tak si budem robiť to čo chcem ja ! Takže ma absolútne nezaujímajú vaše komentáre, že to už nie je tá Dominika, že bola krajšia s kilami navyše, bez úprav a bla bla bla. Tá Dominika, ktorú ste si asi vy vytvorili je dávno preč !! Ja sama najlepšie viem, čo je pre mňa najlepšie, nie TY! Keď sa ti nepáči kľudne môžeš opustiť môj ig a nepísať zbytočné komentáre, ktoré nikoho nezaujímajú (max bulvár) a hlavne pod fotku s mojím synom ! Aj keby sa raz rozhodnem pre “plastické operácie” a budem vyzerať jak Barbie je to snáď MOJA VEC nie ??? #bullshit Ja chápem 100 ľudí 100 chutí, ale načo to písať. Ja mám tiež svoj názor na veci a nechávam si ho pre seba..nemám potrebu ubližovať druhým ľuďom Ešte koľkokrát to potrebujete počuť ?? Vďaka tým, ktorí ma rešpektujú a idú si real Dominiku #peace

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu