Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prasklo tajomstvo hviezdy Oteckov: Tajná láska... Omotala si ho Táňa Pauhofová!

Prasklo jeho tajomstvo! Zobraziť galériu (4)
Prasklo jeho tajomstvo! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Marek Fašiang (35) sa v umeleckej branži pohybuje už v podstate odmalička. Kým ho tvorcovia Oteckov oslovili do obľúbeného seriálu, kde si získal srdcia tisícok fanúšikov, viac ako jeho tvár bol známy jeho nezameniteľný hlas. Sympatický herec sa totiž už dlhé roky venuje dabingu, no a práve počas tejto práce sa "buchol" do svojej hereckej kolegyne.

Marek nie je prvý a určite ani posledný, koho absolútne očarila herečka Táňa Pauhofová. Dvojica spolu dabovala film Harry Potter, no ryšavka mu vraj padla do oka počas iného projektu. A s celým týmto niekoľkoročným malým tajomstvom musel herec vyjsť von v populárnej markizáckej šou 2na1, kde si ho pozvali Adela Vinczeová a Dano Dangl.

Galéria: Marek Fašiang v šou 2na1
Jedna z brán relácie je takzvaný stres test, kedy musí hosť rýchlo odpovedať na rôzne otázky. No a v jednej z nich moderátorov zaujímalo, do ktorej zo slovenských herečiek bol Marek zamilovaný. „Táňa Pauhofová,” povedal bez najmenšieho zaváhania. „Pochopiteľné. Bolo to asi dávnejšie,” skonštatovala Adela. Predsa len, o Táni už zrejme v hereckej branži snívalo celkom slušné množstvo mužov. 

Táňa Pauhofová pomotala hlavu aj Marekovi Fašiangovi.
Zobraziť galériu (4)
Táňa Pauhofová pomotala hlavu aj Marekovi Fašiangovi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Marek Fašiang sa počas stres testu v šou 2na1 celkom zapotil.
Zobraziť galériu (4)
Marek Fašiang sa počas stres testu v šou 2na1 celkom zapotil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Marek sa však na ňu namotal ešte počas štúdia. „Bolo to dosť dávno. Na strednej škole. Sme spolu dabovali seriál, kde mi hrala frajerku, vieš ako,” vysvetľoval nostalgicky Fašiang a dodal, že ryšavke o svojich romantických citoch nikdy nepovedal. Nakoniec sa o nich teda dozvedela práve vďaka šou 2na1, kde si Adela a Dano ďalšieho hosťa podajú už v nedeľu večer. 

Viac o téme: Táňa PauhofováMarek Fašiang2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu