Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa Slovenka šokovala fanúšikov: Nechala si spraviť pery... FOTO Preboha, na TOTO sa nechytá ani Kucherenko!

Preboha, na TOTO sa nechytá ani Kucherenko! Zobraziť galériu (5)
Preboha, na TOTO sa nechytá ani Kucherenko! (Zdroj: Instagram JH)

BRATISLAVA - Na jej tvári by ste zrejme nenašli ani tú najmenšiu chybičku, no ona so sebou aj napriek tomu spokojná nebola. Hovoríme o Jane Hrmovej, ktorá sa do povedomia dostala ešte v roku 2016 ako súťažiaca v markízáckej Farme, no a dnes patrí medzi najpopulárnejšie slovenské influencerky.

Na Instagrame a Youtube kanále svojich priaznivcov pravidelne zásobuje informáciami o kozmetických novinkách, mimoriadne šikovná je aj v oblasti líčenia - zrušnosti s dekoratívnymi prípravkami by jej pokojne mohli závidieť ženy, ktoré sa ako make-up artistky živia už dlhé roky. Lenže, ako to už medzi nežnejším pohlavím býva, ani Jana so sebou nie je tak úplne spokojná a na svojom vzhľade dokáže nájsť nedostatatky, ktoré by si nikto iný ani nevšimol. 

Galéria: Jana Hrmová
Jana Hrmová si nechala tetovať pery, aby získala krajší odtieň. Po zásahu jej takto opuchli.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová si nechala tetovať pery, aby získala krajší odtieň. Po zásahu jej takto opuchli.  (Zdroj: Instagram J.H.)

Blondínka má za sebou mesiace experimentvania s farbou a dĺžkou vlasov, no najnovšie jej pozornosť zaujalo čosi celkom iné. A síce jej pery. Ak by ste si mysleli, že Hrmová sa rozhodla zmeniť ich veľkosť a nechala sa "napichať", ste na omyle. Ako sama prezradila, s ich proporciami je v podstate spokojná. Čo ju však iritovalo, bola ich prirodzená farba. Napokon sa teda odhodlala vyskúšať relatívne čerstvý trend a zmeniť ich odtieň prostredníctvom tetovania, aby tak získala ten vytúžený. 

Lenže po zákroku jej ústa poriadne opuchli. Bodajby aj nie, keďže ide o pomerne invazívny zásah a rovnako po tetovaní reaguje aj pokožka na tele. Jana tak na nejaký čas vyzerala ako po nepremyslenom kozmetickom zväčšení pier a veľkosťou by pokojne mohla konkurovať niekdajšej podobe Silvie Kucherenko.

Takto Jana vyzerala tesne po tom, čo absolvovala tetovanie pier.
Zobraziť galériu (5)
Takto Jana vyzerala tesne po tom, čo absolvovala tetovanie pier.  (Zdroj: Instagram J.H.)

Tento efekt ale vraj čochvíľa pominie a blondínke po estetickom vylepšení zostane pôvodná veľkosť, no zato s celkom novým odtieňom. „Takže som po tetovaní. Trošku mi tie pery opuchli, nesmejte sa mi. Dnes by to malo odpuchnúť," povedala trošku šokovaná influencerka, keď odišla zo skrášľovania a jej pusa vyzerala priam groteskne. Tak snáď tento gigantický efekt naozaj čoskoro pominie. 

Viac o téme: PeryJana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu