Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

A je to tu! Slovenský herec pozitívny na koronavírus: Divadlo zrušilo VŠETKY predstavenia!

Divadlo zrušilo VŠETKY predstavenia!
Divadlo zrušilo VŠETKY predstavenia! (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Akoby kultúra už beztak dosť netrpela doterajšími obmedzeniami, koronavírus zaútočil v radoch divadla. Priaznivci umenia vo Zvolene majú hlavu smútku. Divadlo Jozefa Gregora Tajovského muselo zavrieť svoje brány kvôli pozitívne testovanému hercovi.

Oznam o tom, že všetky najbližšie predstavenia sú zrušené, zverejnilo divadlo na svojej stránke na Facebooku. „Vážení diváci, Divadlo Jozefa Gregora Tajovského RUŠÍ v čase od 27.09. do 04.10.2020 naplánované divadelné predstavenia vrátane svojej účasti na festivale Divadelná Nitra v dňoch 27.09. a 30.09.2020. Dôvodom sú preventívne opatrenia nariadené Regionálnym úradom verejného zdravotníctva vo Zvolene po tom, ako sa u externého herca potvrdilo ochorenie COVID-19," informovali prostredníctvom sociálnej siete. 

Vo vyhlásení sa zároveň snažia upokojiť verejnosť a návštevníkov, ktorí v poslednom čase DJGT navštívili. Nákaza z divadla im vraj v nijakom prípade nehrozí. „K ohrozeniu verejnosti v tejto súvislosti neprišlo, nakoľko sa v čase potvrdenia ochorenia a ani 6 dní pred ním neuskutočnili žiadne verejné divadelné predstavenia. Divadlo ďalej postupuje podľa usmernení Regionálneho úradu verejného zdravotníctva," odkázali svojim priaznivcom, pričom tí, ktorí si zakúpili lístky na najbližšie predstavenia, môžu požiadať o vrátenie vstupného.

Viac o téme: KoronavírusDivadlo Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu