Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy markizák má COVID-19: Pozitívna aj jeho manželka… Takéto boli ich príznaky!

Matúš Krnčok priznal, že má s manželkou koronavírus. Zobraziť galériu (2)
Matúš Krnčok priznal, že má s manželkou koronavírus. (Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Koronavírus nemusí mať len ťažký priebeh a jeho príznaky nie sú vždy horúčka a respiračné problémy. Osobnú skúsenosť má najnovšie aj markizácky moderátor Matúš Krnčok (34). Jemu aj jeho manželke vyšli pozitívne testy na COVID-19. Ich príznaky však boli veľmi mierne!

Matúša Krnčoka divákom televízie Markíza predstavovať veľmi nemusíme. Na webe modro-žltej televízie sprevádzal už niekoľkými reláciami zo zákulisia veľkých projektov. Za všetky spomeňme backstage-ovú šou Let's Dance, The Voice Česko Slovensko či svoju vlastnú reláciu Throwback Thursday. 

Galéria: Matúš Krnčok

Moderátor je teda aktívny prevažne na internete. No a práve tam, konkrétne na sociálnej sieti Instagram, dvojnásobný otec priznal, že sú spolu s manželkou Ninou pozitívni na zákerný koronavírus. „Kde začať? Asi ste si všimli, že sme posledný týždeň celá rodina doma izolovaní od celého sveta. Má to svoje opodstatnenie. Boli sme na COVID testoch a vyšli nám pozitívne,“ priznal Krnčok.

Príznaky mali pritom veľmi mierne. „Zistili sme to viac menej náhdoou. Mal som totiž virózu, točila sa mi hlava a bols om slabý cca 3 dni. Od nedele do stredy. ninu len jeden večer preháňalo. Dva dni dozadu stratila čuch a chuť. Tak sme si povedali, ešte pred stratou, že v rámci spoločenskej zodpovednosti pôjdeme na testy, aby sme sa uistili, že išlo len o virózu,“ opísal príznaky Markizák.

„Bohužiaľ testy odhalili, že sme IN: Nemali sme žiadne respiračné príznaky, ani kašel ani nádhu, ani horúčky. Teraz sme viac menej OK, slabý priebeh choroby. Našťastie! A prečo to sem píšem? Preto, aby ste vedeli, že korona nie je HOAX, že treba veriť odborníkom a počúvať ich nariadenia, že nutne nemusíte mať iba respiračné ochorenie, aby ste to dostali,“ dodal Matúš. Prajeme skoré uzdravenie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahojte. Kde začať? Asi ste si všimli, že sme posledný týždeň celá rodina doma izolovaní od celého sveta. Má to svoje opodstatnenie. Boli sme na Covid testoch a vyšli nám POZITÍVNE. Zistili sme to viac menej "náhodou". Mal som totiž virózu, točila sa mi hlava a bol som slabý cca 3 dni. Od nedele do stredy. Ninu len jeden večer preháňalo. Dva dni dozadu stratila čuch a chuť. Tak sme si povedali, ešte pred stratou, že v rámci spoločenskej zodpovednosti pôjdeme na testy, aby sme sa uistili, že išlo len o virózu. Bohužial testy odhalili, že sme IN. Nemali sme žiadne respiračné príznaky, ani kašel ani nádchu, ani horúčky. Teraz sme viac menej Ok, slabý priebeh choroby. Našťastie! A prečo to sem píšem? Preto, aby ste vedeli, že Korona nie je HOAX, že treba veriť odbroníkom a počúvať ich nariadenia, že nutne nemusíte mať iba respiračné ochorenie, aby ste to dostali. Dávajte ai na seba pozor, lebo verím, že nie každý môže mať tak "hladký" priebeh ochorenia ako my. Držte sa, noste rúška a umývajte si 10x denne ruky Vaši Matúš a Nina. Ps: Vsetci s ktorymi sme boli v blizkom kontakte, boli uz na testoch, alevo idu zajtra. Zatial vsetci negativni Ps2: deti sú naštastie v pohode, nemajú žiadne príznaky, možno ani Koronu #covid19

Príspevok, ktorý zdieľa MATÚŠ KRNČOK (@matuskrncok),

Viac o téme: Matúš Krnčok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu