Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda markizáckej Tvojej tváre prekvapila na tlačovke: Šokujúci detail... Noël, čo tie ruky?!

Noël Czuczor sa na tlačovej konferencii objavil s potetovanými rukami a krkom. Zobraziť galériu (5)
Noël Czuczor sa na tlačovej konferencii objavil s potetovanými rukami a krkom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bratislavské Štúdio L+S otvorilo vo štvrtok svoju 38. sezónu premiérou hry Zajačik. Pri tejto príležitosti divadlo ešte cez deň usporiadalo tlačovú konferenciu, na ktorej sa zišli všetci hlavní predstavitelia inscenácie. A Noël Czuczor (31) na nej prekvapil šokujúcim detailom... To odkedy má na rukách?!

Galéria: Tlačová konferencia k hre Zajačik:

Hra Zajačik sa mala na dosky, ktoré znamenajú svet, dostať ešte v marci tohto roka. To však znemožnil príchod prvej vlny pandémie koronavírusu. Štúdio L+S tak novinkou otvoril až jesennú sezónu. Vo štvrtok večer sa konala jej premiéra, no ešte predtým, v popoludňajších hodinách, sa v divadle konala tlačová konferencia, ktorá mala dielo Slovákom predstaviť. 

Tlačová konferencia k hre Zajačik (Zdroj: Vlado Anjel)

Tej sa zúčastili všetci hlavní predstavitelia inscenácie - Zuzana Fialová, Zuzana Vačková, Kristína Svarinská, Marián Mitaš aj Noël Czuczor. No a práve posledný menovaný prekvapil v spoločnosti šokujúcim detailom. Talentovaný herec, ktorý pred rokom hviezdil v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, sa totiž na tele pýšil početnými tetovaniami. 

Noël Czuczor prekvapil na tlačovke s početnými tetovaniami na tele.
Zobraziť galériu (5)
Noël Czuczor prekvapil na tlačovke s početnými tetovaniami na tele.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Kresby mu zdobili nielen ruky, ale aj krk. Zaujímalo nás preto, či sa umelec nechal vylepšiť permanentne alebo je nová odzoba na tele len súčasť jednej z jeho hereckých postáv, ktoré aktuálne stvárňuje. „Áno. Mám to práve kvôli predstaveniu Zajačik,“ priznal pre Topky.sk Czuczor. A o čom vlastne spomínaná hra je?

Ako Noël Czuczor priznal, tetovania mal kvôli inscenácii Zajačik.
Zobraziť galériu (5)
Ako Noël Czuczor priznal, tetovania mal kvôli inscenácii Zajačik.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Pod rúškom bezuzdnej zábavy sa v tejto hre skrýva snaha vyjadriť sa k feminizmu, liberalizmu a konzervativizmu, k rozdielom a podobnostiam medzi mužmi a ženami, medti mladými a starými. Ale hlavne sa v hre Zajačik diváci dozvedia veľa potrebných informácií o tom, aké všestranné využitie má praktická mágia v každodennom živote,“ prezradila autorka a režisérka Eva Borušovičová.

Viac o téme: Noël Czuczor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu