Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Priznanie Müllerovej dcéry: Nevyzerala vždy ako modelka... A trpela!

Ema Müllerová Zobraziť galériu (3)
Ema Müllerová (Zdroj: Instagram EM)

BRATISLAVA/PARÍŽ - Je známe, že dcéra speváka Richarda Müllera študovala v Paríži, kde sa popri škole venovala aj modelingu. Štíhlu postavu si Ema udržiava aj dnes, no ako priznala, mala obdobie, keď trápenie riešila jedlom a bolo to na nej aj vidieť.

Napriek tomu, že Ema Müllerová robila modelku, nepatrí k propagátorkám prehnanej štíhlosti. Je skôr za prístup body positive, čiže ľudia nemajú by posudzovaní podľa toho, ako spoločnosť a populárna kultúra vidia ideálne tvary. A každý by si mal nájsť pozitívny prístup k svojmu vlastnému telu. 

Priznanie Müllerovej dcéry: Nevyzerala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EM)

Galéria: Ema Müllerová

Možno si mnohí pomyslia, že s jej postavou to nie je žiadny problém. No ani Ema nebola vždy štíhla ako prútik. Na sieti Instagram totiž zdieľala fotografiu z obdobia, keď na nej bolo vidieť nejaké kilá navyše. „Spomienka na časy, keď som si myslela, že jedlom vyriešim bolesť a trápenie,” opísala záber bývalá modelka. 

Priznanie Müllerovej dcéry: Nevyzerala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EM)

Keďže Ema má aj podcast s názvom Témy Emy, jednou z reakcií na fotografiu bol návrh, aby tam rozobrala práve toto obdobie svojho života. „Aj to urobím!” prisľúbila, a tak sa jej fanúšikovia zrejme čoskoro dočkajú aj podrobností. 

Viac o téme: Ema Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu