Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dara Rolins o plastikách a vylepšeniach: Nie som dokonalá, ale som ku*evsky cool!

Dara Rolins Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram DR)

PRAHA - Máme sa mať rady také, aké sme - znelo posolstvo Dary Rolins, ktorá však už podstúpila pár vylepšení, ako jej pripomenuli niektorí komentujúci. A tak sa speváčka rozhodla k tomu vyjadriť.

Dara Rolins patrí k ženám, ktoré nevyzerajú úplne tak, ako ich príroda stvorila. „To, že sa riešim, nie je tajomstvo. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, keď je človek pod drobnohľadom,” uviedla Dara. 

Dara Rolins o plastikách
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Ako dodala, je presvedčená, že vylepšenia, ktoré podstúpila, nie sú v rozpore so zdravým rozumom. A vyjadrila sa k nim aj konkrétne. „Väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala "opraviť", išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebalásky. V tvári nemám ŽIADNE výplne – ako mi stále niekto prisudzuje/vyčíta. Áno, medzi obočie si raz za tri mesiace nechávam pichnúť botox. Ostatné vrásky nechávam žiť v mieri,” napísala na Instagram. 

A má sa teraz vďaka týmto skrášleniam radšej? „Ani nie, ale prídem si viac fresh na pohľad. A to je to, oč tu běží. Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som ku*evsky cool. A že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty nie sú k zahodeniu. A to je dosť dôvodov k tomu, byť šťastná v Dare,” ukončila svoj status. 

Dara Rolins o plastikách
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DR)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu