Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané FOTO slovenskej herečky: Tehotná a... ÚPLNE HOLÁ!

Hereckí kolegovia Martin Mňahončák a Monika Horváthová Zobraziť galériu (5)
Hereckí kolegovia Martin Mňahončák a Monika Horváthová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herečka Monika Horváthová je aktuálne druhý raz tehotná. A rozhodla sa nechať svoje tehotenstvo aj zvečniť. Koncom júna zverejnila decentné fotografie s bruškom, no teraz prekvapila nahotou. Na Instagram zavesila záber, na ktorom je úplne vyzlečená.

Monika Horváthová z jojkárskeho seriálu Pravá tvár je tehotná so svojím priateľom Dominikom. S tým sa dala dokopy ešte počas svojho prvého tehotenstva, keď jej nevyšiel vzťah s hereckým kolegom Matejom Marušinom, biologickým otcom jej dcérky. 

Galéria: Monika Horváthová

To, že si zakladá rodinu s Dominikom, vyšlo najavo koncom júna, keď sa herečka pochválila tehotenskými fotografiami na sociálnej sieti Instagram. Oblečená v bielej košeli hrdo ukazovala svoje bruško. 

Evidentne však pri fotení vznikli aj odvážnejšie zábery. A Monika dokonca nabrala odvahu jeden z nich aj zverejniť. V takzvanom príbehu sa totiž na jej profile objavila snímka, na ktorej na sebe nemá oblečené naozaj nič. A zdá sa, že okrem bruška sa tehotenstvo na jej postave nijako nepodpísalo. 

Nečakané FOTO slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram MH/Michal Hudec)

„S nahotou som sa už stretla pri rôznych produkciách/pri natáčaní filmu, v divadle/. Je neodmysliteľnou súčasťou každého z nás a v umení má taktiež svoje miesto. Vždy mi záleží na tom, aby mala pointu a bola skutočne estetickým zážitkom. Tentokrát som sa postavila nahá pred objektív Michala Hudeca a musím povedať, že nikdy som jej nedala hlbší zmysel ako v tento moment. Veď čo môže byť estetickejšie, než nahé ženské telo, ktoré nosí pod srdcom dieťatko? A tak sa nebojím vám tú krásu ukázať, lebo viem, že aj v tomto prípade ide o nádherné umenie,” napísala herečka k fotografii. 

Viac o téme: Monika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu