Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

A máme ich! Našu Miss sme prichytili s vplyvným Slovákom... FOTO Takto si ho vodí domov!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Je to len niekoľko dní, čo sme čitateľom Topiek priniesli informáciu, že Magdaléna Šebestová (37), víťazka Miss Slovensko 2006 po rozchode s futbalistom Jánom Ďuricom (38) už naozaj nie je sama a na jednej z fotografií nenápadne ukázala svojho nového priateľa. Aktuálne je už ale koniec všetkým dohadom o tom, či naozaj tvoria pár. Nám sa ich totiž spolu podarilo prichytiť rovno pred jej bytom!

V decembri minulého roka po dlhších špekuláciách vyšo najavo, že rodinná idylka Magdy Šebestovej a Jána Ďuricu, rodičov spoločnej dcérky Ninky, je v troskách. Koniec vzťahu potvrdila samotná kráľovná krásy, no a jej ex dlho nezaháľal a onedlho nato ukázal svoju novú partnerku. Dianu Kačurovú, finalistku Miss Universe 2013 dokonca po pár týždňoch ako svoju oficiálnu polovičku predstavil aj na Plese v opere.

Galéria: Magdaléna Šebestová s novým partnerom Michalom
Bolo zrejmé, že sama dlho nezostane ani Magdaléna. O tom, že má partnera, sa začalo šuškať ešte v máji, koncom júna sa už hovorilo o tom, že jej novou láskou má byť Michal Fresser. Ten podniká s milionárom Mariom Hoffmanom a je generálnym riaditeľom spoločnosti, ktorá vyvinula unikátnu platformu na produkciu vakcín s rôznym zameraním, ešte začiatkom apríla dokonca táto firma oznámila, že vyvinula i sľubnú peptidovú vakcínu proti COVID-19. 

Magdaléna sa s Michalom objavila pred svojím bytom v Petržalke.
Zobraziť galériu (5)
Magdaléna sa s Michalom objavila pred svojím bytom v Petržalke.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Magdaléna Šebestová a Michal Fresser
Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová a Michal Fresser  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Že nejde o žiadne klebety, sa ukázalo pred pár dňami, keď tmavovláska na svojom Instagrame zverejnila fotografiu z pohodičky na terase. V jej sklenenej výplni bolo vidno obraz muža, ktorý Michala nápadne pripomínal. No a nám sa najnovšie dvojicu poradilo nafotiť aj pred bytom niekdajšej víťazky Miss Slovensko. 

Po týždňovej dovolenke v Rakúsku dvojica v nedeľu podľa všetkého dopĺňala zásoby potravín. Po nákupe sa potom vybrali do Magdaléninho bytu v bratislavskej Petržalke. Michal sa tentokrát u Šebestovej doma síce dlho nezdržal, no zato jej džentlmensky pomohol vyjsť s nákupom a nakoniec po chvíli odfrčal na svojom luxusnom tátošovi... Toto už zrejme náhoda naozaj nebude! 

Michal Magde pomohol s nákupom, potom odišiel preč
Zobraziť galériu (5)
Michal Magde pomohol s nákupom, potom odišiel preč  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováMichal Fresser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu