Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Záchvat smiechu mladej Malachovskej: Zbadala fotografa a… Ale pozrite na tie sexi MINI!

Kristínu Malachovskú sme stretli na nábreží Dunaja. Keď zbadala nášho fotografa, dostala záchvat smiechu. Zobraziť galériu (2)
Kristínu Malachovskú sme stretli na nábreží Dunaja. Keď zbadala nášho fotografa, dostala záchvat smiechu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Horúce letné počasie láka mnohých na terasy podnikov... Na nábreží Dunaja tak v týchto dňoch stretnete obrovské množstvo ľudí. A aj tých verejne známych. Nám sa nedávno podarilo nafotiť dcéru Ivety (55) a Martina (52) Malachovských, moderátorku Kristínu Kocian (26). Keď zbadala nášho fotografa, dostala záchvat smiechu... Ale pozrite na tie sexi mini, ktorými pútala pozornosť!

Kristína Malachovská sa do povedomia verejnosti síce dostala ako dcéra slávnych rodičov, moderátorky Ivety Malachovskej a operného speváka Martina Malachovského, no dnes je už verejne známa aj ona sama. Vydala sa totiž v šľapajach svojej mamy a moderuje na obrazovkách verejnoprávnej RTVS. 


Ďalšia slovenská promi svadba: Iveta Malachovská vydala dcéru... FOTO nevesty!


Dokonca má vlastnú šou. V relácii s názvom Zdravá maškrta každý deň o pol deviatej ráno prináša divákom recepty, ktoré ulahodia aj tým, ktorí si potrpia na zdravší životný štýl. Navyše, ešte pred pár mesiacmi spolu s ďalšími známymi kolegami moderovala televíznu zábavnú hru Happy kvíz. 

No hoci sa zdá, že má mladá moderátorka plne nabitý diár, nám sa ju podarilo stretnúť v centre Bratislavy. Nahodená v ultra krátkych bielych šatách, v slušivom ružovom saku a bielych sandáloch na seba strhávala pohľady. Ako čerešnička na torte bol jej široký úsmev, ktorý nahodila, keď zbadala nášho fotografa. 

Hovorí sa, že smiech je najlepší doplnok - pozrite, ako to pristane Kike Kocian.
Zobraziť galériu (2)
Hovorí sa, že smiech je najlepší doplnok - pozrite, ako to pristane Kike Kocian.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Kristína Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu